2777
2789
عنوان

چرا هیچ خاستگاری ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 136 پست

شنیدم سوره طه رو ۴۰ بخونی برا زیاد شدن خواستگار واقعا موثره البته منم فقط شنیدم 

اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین!          ❤در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدي ميگي الان از زندگيت راضي هستي

یه سری مشکلات هست  که تو زندگی همه بالاخره بالا پایین هست ولی خدا روشکر 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
من دختر عمه هام28سالشونه میگن متاهلی چیه،البته میدونم ته دلش.چه خبره،خخخخ

خیلی ها میگن چیه وبه درد نمیخوره اما تو دلشون خلاف این حرف میگذره البته خب هر انسانی دوست داره زندگی مشترک تشکیل بده.همینجا هم خیلی ها میگن شوهر اخ شوهر پیف ولی خب حرف دلشون نیست

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
نگران نباش  عزیزم .. اون پسری که قراره شما رو خوشبخت کنه هنوز با شما آشنا نشده.

امیدوارم

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍
به خدا شوخی کردم  اومدم بگم دیدم....

گلم درسته شما شوخی کردی ولی شاید دل استارتر یا چند تا دختر مجرد مثل خودم بشکنه آدم هر صحبتی رو که به شوخی نمیکنه

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)