2777
2789
عنوان

چرا هیچ خاستگاری ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 136 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم شمایی که این حرفو میزنی خودت حاضری از یکی از مهم ترین اتفاق های زندگیت و نیازات بگذری میدونی چقد ...

بعد میگه شوخی کردم الان تو این موقعیت که استارتر ناراحته وقت شوخیه بعضی حرفا شوخی و جدیش خیلی سنگیه و ته دل آدم خالی میشه کاش آدما به این حداقل سطح شعور برسن

من خیلی زود به آرزوم میرسم😍 خدایا ممنونم که یه همسر فوق العاده نصیبم میکنی من با همسرم جشن میگیرم 😍خدایا شکرررررررت که من و همسرم اینقدر خوشحالیم از داشتن هم به لطف کرمت یا وصال و یا رئوف انرژی جذبه برای ازدواج سریع و موفق برام دعا کن دوستم ان شالله بهترش تو زندگیت بیاد

عزیزم مشکل از تو نیست که طرایط جامعمون بده پسرا میترسن از ازدواج 

اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین!          ❤در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.❤

هنوز خیلی وقت داری. 

اما اگه دلت میخواد ازدواج کنی، تو اجتماع باید باشی. 

مثلا سرکار بری. کلاس بری و...

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
عزیزم این حرفا چیه چرا می خواهیم با این حرفا چشممون را روی حقیقت بپوشانیم.

عزیزم نظر من نیست نظر دکتر هلاکویه

از خودم که حرف در نمیارم

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    

والا حق دارن پسرا از ده فرسخی ازدواجم رد نشن با این اوضاع خیلی دلم واسشون میسوزه

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
بعد میگه شوخی کردم الان تو این موقعیت که استارتر ناراحته وقت شوخیه بعضی حرفا شوخی و جدیش خیلی سنگیه ...

کاملا باهات موافقم

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)