2777
2789
خوبه آزمایشش، کم خونی خفیف داره که آهن باید شروع بشه کمی پلاکتش بالاست که اگه تو چند روز اخیر تب یا ...

مرسی عزیزم پلاکت بالا خطرناک نیس؟؟ کمبودشو گوگل زده بود خطرناکه ولی بالابودنش و نفهمیدم😞😞

فاویسم و نزده؟؟

وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای 

خانومی بخاطر فاویسم بردم اما پلاکتش بالاست و زده فکر کنم دوباره باید آزمایش بده نگرانم کرده همه ش چهار ماهه آخه چند بار آزمایش 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس نمی گی؟ تب و سرماخوردگی مگه باعث بالا رفتن گلبول سفید نمیشه؟

گلبول سفید هم بالا می‌ره. گاهی پلاکت هم در اثر التهاب یا عفونت بالا می‌ره.

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
مرسی عزیزم پلاکت بالا خطرناک نیس؟؟ کمبودشو گوگل زده بود خطرناکه ولی بالابودنش و نفهمیدم😞😞 فاویسم ...

نه عزیزم. پلاکت اگه بالای یه ملیون باشه خطرناکه. بچه شما ۶۰۰ هزاره.

تو این آزمایش که نوشته فاویسم نداره. ولی اگه آزمایش قبلی هاش گفته بودن فاویسم داره رعایت کن.

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
واقعا ؟آخه نه من نه همسرم تا اونجا که می‌دونم oمنفی نیستیم

گروه خونش o منفی هست.

شما و همسرتون ممکنه ناخالص بوده باشید برای همین بچه ت o شده

نه عزیزم. پلاکت اگه بالای یه ملیون باشه خطرناکه. بچه شما ۶۰۰ هزاره. تو این آزمایش که نوشته فاویسم ن ...

تو چهار تا آزمایش فقط آخری بود که گفت فاویسم داره .خب خداروشکر مرسییییییی لطف کردی عزیزم خدا هرچی میخوای بهت بده 😍😍😍😍بهترینارو برات آرزو میکنم

قبلی ها تو بهداشت انجام دادم.اولین باره بردم آزمایش گرفتن آزمایشگاه

شاید واقعا ناخالصی داشته چون بارداری خیلی سختی داشتم حتی زایمان سختی بچه دوممه ولی واقعا وحشتناک بود هرماه بیمارستان بودم

الآن از همسرم پرسیدم ABمنفیه گروه خونیش

اینکه پدر و مادر AB باشن، بچه o بشه، غیرممکن نیست ولی خیلی نادره