2777
2789
عنوان

خانمایی که تجربه iui دارید بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 58 پست
انشاءالله.اره از فردای iui  گفت اقدام کن یک شب در میون به مدت یک هفته

راستی عکس رنگی گرفتی قبلش

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
خودم کیست دارم شوهرم اسپرم ضعیفه

منم مث شمابودمشکلم.البته ای یو ایم کردم ولی نشد .اماماه بعد تستم مثبت شد😊والاشنیدم هرکی ای یوای کرده یعنی اکقرانتیجه گرفتن

دخترم معجزه ی زندگیمه.مرسی خداجون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آجی میشه اینو گزارش بزنی برام؟؟؟ https://www.ninisite.com/discussion/topic/4209325/کی-بلده-آزم ...

زدم عزیزم

میشه از ته ته دلتون برای مادر شدنم دعا کنید به دعاتون محتاجم🙏🏻🙏🏻🌹🌹
مشکلتون چی بود؟

تنبلی تخمدان تو تاپیکم کامل توضیح دادم

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
منم مث شمابودمشکلم.البته ای یو ایم کردم ولی نشد .اماماه بعد تستم مثبت شد😊والاشنیدم هرکی ای یوای کرد ...

هر کی ای یو ای کرده ...... چی متوجه نشدم

عزیزم تا ۳ ماه را فقط بخواب.

فقط برای دسشویی بلند شو و بعد سه هفته با کمک یک نفر فقط ۵ دقیقه برو حمام.

غذاتو هم تو رختخواب بخور.

وضو هم همونجا با یه پارچ اب بگیر.

اصلااا بلند نشو.

خاله من اینکارا رو ۹ ماه کرد! ولی ارزششو داشت.

شما قبل iui عکس رنگی رفتین؟؟؟؟؟

نه نگرفتم خیلی هم استرس دارم نکنه لوله هام بسته باشن بیخودی آی یو آی کرده باشم

یه هفته اصلا کار سنگین نکردم پله زیاد بالا پایین نرفتم 

راستی من روزی یه قاشق نشاسته رو تو یه فنجان آب قاطی میکردم میخو ردم نمیدونم تاثیر داشت یا نه

خرما هم روزی یه دونه میخوردم

نه نگرفتم ب دکترم گفتم گف هر موقع لازم شد میگیرم

عه خب اشکال نداره انشالله لازم نشه اصن

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
اره یعنی هرکسی ک عمل ای یو ای روانجام داده نتیجه مثبت گرفته

انشاءالله دعا کن دیشب خواب دیدم ب پسر بغلم بود نمیدونستم مال خودمه یا ن😥

فقط همون روز ای یو ای استراحت کردم از فرداش همه کارامو انجام دادم یادم نمیاد داروهامو دقیق لتروزول و ...

مثبت شد شما؟

عزیزم تا ۳ ماه را فقط بخواب. فقط برای دسشویی بلند شو و بعد سه هفته با کمک یک نفر فقط ۵ دقیقه برو حم ...

وای که امروز دیگه ظرفا رو شستم و کارای خونه.تازه داخل خونه ۳ تا پله داریم که خیلی آروم بالا و پایین میرم ازشون