2777
2789
عنوان

خانمایی که تجربه iui دارید بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 58 پست
نمیدونم آخه قبل و بعد شو تو برگه آزمایش دیدم خودشم گفت خوب شد نگران نباش.آخه آمادسازی میکنن مواد میز ...

انشاالله برا شمام همینطور چند روز دیگه آزمایش داری؟

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

8 روز دیگه 

انشالله مثبته برات به شما گفتن بعد ای یو ای هم اقدام کن

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
منم کیست اندومتریوز دارم شوهرمم اسپرمش ضعیفه یکساله باردار نشدم البته نزدیکی منظمم ندارم. خیلی دردنا ...

با همه چی یکو پونصد الی دوتومنی میشه البته اگر آزمایش کلی و عکس رنگی و آزمایش اسپرم داری

منم کیست اندومتریوز دارم شوهرمم اسپرمش ضعیفه یکساله باردار نشدم البته نزدیکی منظمم ندارم. خیلی دردنا ...

دقیقا شرایط شما مثل منه.نه زیاد دردش در حد معاینه س.هزینش ۷۴۰ تومن که 440 آزمایشگاه و ۳۰۰ دکتر.

میشه از ته ته دلتون برای مادر شدنم دعا کنید به دعاتون محتاجم🙏🏻🙏🏻🌹🌹

میشه محبت کنی این تایپکمو گزارش بزنی https://www.ninisite.com/discussion/topic/4209325/کی-بلده-آزمایش-اسپرم-بخونه-لطططفا-یک-لحظه-بیاید

انشالله مثبته برات به شما گفتن بعد ای یو ای هم اقدام کن

انشاءالله.اره از فردای iui  گفت اقدام کن یک شب در میون به مدت یک هفته

خودم کیست دارم شوهرم اسپرم ضعیفه

با اسپرم صفر چرا داری ای یو ای میکنی وقت و هزینت و هدر نکن برو ای وی اف

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

من دوبار ای یو ای شدم 

کلا هر دوبار رو یه هفته استراحت بودم کار سنگین نمیکردم ولی جواب نگرفتم 

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

کیست شما اندازش چند سانته؟ 

انشاءالله.اره از فردای iui  گفت اقدام کن یک شب در میون به مدت یک هفته

آجی میشه اینو گزارش بزنی برام؟؟؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4209325/کی-بلده-آزمایش-اسپرم-بخونه-لطططفا-یک-لحظه-بیاید

من دوبار ای یو ای شدم  کلا هر دوبار رو یه هفته استراحت بودم کار سنگین نمیکردم ولی جواب نگرفتم& ...

مشکلتون چی بود؟