2777
2789

سلام

میخوام ی سگ بگیرم منتهی چنتا سوال دارم

اول بگم ک میخوام دوبرمن بگیرم!!!

۱_اونایی ک دوبرمن دارن، میشه کنترلش کرد و طوری تربیتش کرد که دهن ملتو سرویس نکنه؟😐دوست باشه با بقیه

۲_تو این اوضاع کرونا صلاح هست بگیرم یا نه...مثلا ببرمش بیرون ممکنه با خودش حامل ویروس باشه؟ شمایی ک سگ دارید تو این اوضاع چیکار میکنید؟ بیرون می‌برید؟ بعدش آوردید الکل میزنید بهش مثلا؟🤔

هر طایفه ای ز من گمانی دارد،من زانِ خودم،چنان که هستم...هستم

ما دوبرمن داریم نگیر خیلی سخته 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

قبلا حیوان خانگی داشتید؟ دوبر من خیلی بزرگه خیلی ... خونه ی حیاط دار میخواد. خونه ویلایی میخواد. بله یه جایی حیواناتم کروناشون مثبت شده نمیدونم کدوم کشور ولی اینکه به آدما منتقل کنن هنوز اثبات نشده. بنظرم بهتره صبر کنی

Enjoy Your Mediocre Life

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما دوبرمن داریم نگیر خیلی سخته 

جدی؟

همه همینو میگن منتهی خیلی اوبوهت داره...منم یکم قد بلندم و کلا گنده م، سگ کوچیک به چشمم نمیاد...از قیافه ش خ خوشم میاد اما همه میگن بزرگ که میشه غرورش به تربیتش غلبه میکنه

نمیدونم چیکار کنم واقعا...نژاد دیگه ای هم به چشمم نمیاد

تو رو خدا چرا انقدر دنبال سگید.. باور کنید این خلا از راه دیگا حل میشه.. هم خودتون اذیت میشید هم حیوون بدبخت.. هم همسایه ها

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
قبلا حیوان خانگی داشتید؟ دوبر من خیلی بزرگه خیلی ... خونه ی حیاط دار میخواد. خونه ویلایی میخواد. بله ...

نه نداشتم

خونه ویلایی دارم براش

منتهی اخلاقشو همه میگن خوب نیست...

اگر چند وقت دیگه دلتو بزنه و ولش کنی اصلا نخر اگر تصمیمت جدیه تربیت شده بخر  دوبرمن به عنوان ...

نه اصولا مسئولیت پذیرم، فکرشو کردم که بعنوان ی شیئ نگاهش نکنم

منتهی فقط خلق و خوش...

و اینکه میگی تربیت شده...میشه اعتماد کرد؟ قاعدتاً باید حدودا یک سالش باشه اگه تربیت شده بخرم... اونجوری ب من عادت میکنه بعنوان بهترین دوستش؟

تو رو خدا چرا انقدر دنبال سگید.. باور کنید این خلا از راه دیگا حل میشه.. هم خودتون اذیت میشید هم حیو ...

بخدا خلا احساسی ندارم دیوونه میوونه هم نیستم🙁

منتهی زیاد اهل گشت و گذار و طبیعت گردی هستم، گفتم ی همراه خوب داشته باشم

جدی؟ همه همینو میگن منتهی خیلی اوبوهت داره...منم یکم قد بلندم و کلا گنده م، سگ کوچیک به چشمم نمیاد. ...

خیلی خرابکار و شیطونه وگرنه خیلی سگ مهربون و بامحبتیه ، چون سنگینم‌هست برای تو‌ خونه ای که خانواده زندگی میکنه مناسب نیس چون ناخواسته صدمه میزنه 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
نه اصولا مسئولیت پذیرم، فکرشو کردم که بعنوان ی شیئ نگاهش نکنم منتهی فقط خلق و خوش... و اینکه ...

یواش یواش آره عادت میکنه

اوایل یکم غر غر میکنه ولی خوب میشه

باهاش بازی کنی و اخلاقش دستت بیاد درست میشه

از یه جای معتبر یا آشنا بگیر