2777
2789
عنوان

دندان در اوردن نوزاد ۴ ماهه

44581 بازدید | 38 پست

سلام 

پسرم دو هفته ای اب دهنش اویزونه و دوروزه خییلی دستاشو میخوره و اسباب بازیارو با حرص میزاره دهنش وقتی بیداره اصلا سینمو نمیخوره و فقط تو خواب یکم میخوره 

وقتیم خوابه یهو با گریه از خواب میمره و شکمش هم شل شده...

ممکنه از الان دندون در بیاره؟؟

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

باید ببینی خودت یا همسرت زود دندون درآوردید یا نه(سابقه ارثی)

دختر منم به محض اینکه چهارماهش تمام شد و رفت تو پنج دندونش نیش زد!

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

پسر منم دقیقا همین بود ۶ ماهگی درآورد الانم ۱۱ ماهشه هنوزم بیداری شیر نمی خوره

تیکر تولد یکسالگی گل پسرمه خدایا هزار بار شکرت که فندقمو سالم گذاشتی بغلم در تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ به چیزی که می خواستم رسیدم خدایا شکرت
نه اینها روی هم علامت رفلاکس هست خصوصا که شیر در بیداری نمیخوره ببر فوق تخصص گوارش هر دوتا بچه ...

اخه دوروزه اینجوری شده استفراغ و اینا نداره..

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه دوروزه اینجوری شده استفراغ و اینا نداره..

خوب دقیق بین ۳تا ۴ماهگی شروع میشه

البته رفلاکس خفیف

در ضمن رفلاکس پنهان بالا نمیاره ولی گلوش میسوزه که در بیداری شیر نمیخوره

و در خواب ترش میکنه اسید معده میاد تو گلوش میسوزه بیدار میشه

و خواب پشت سر هم نداره

۹۰درصد رفلاکس هست (هر دوتا بچه های من داشتن ) فقط دکتر معمولی نبر ببر فوق تخصص گوارش حتما گوارش اطفال

در ضمن ماه دیگه ببری وزن کنی میبینی کمتر وزن گرفته

خوب دقیق بین ۳تا ۴ماهگی شروع میشه البته رفلاکس خفیف در ضمن رفلاکس پنهان بالا نمیاره ولی گلوش میسوز ...

چ اسراری داری بفرستیش دکتر گوارش ی مشت دارو بده بهشون خب علائم دندانه بچه منم همینطوره  رفلاکس ک شکم شلی نمیاره

من به همه خواسته هام رسیدم و میرسم آرزو ب دل تو گور نمیرم تازشم برای اون دنیامم کلی توشه میخوام جمع کنم آخه ما اینجا مسافریم میدونید که زندگی واقعی و من و شمای واقعی اونجاس اینجا ما ی کالبد مثل یک جلد و لباسیم موقعش که برسه این لباس پر از درد و غم و رنج  مادی رو میزاریم زمین و خیلی سبک و سریع میوفتیم تو تونلی ک هدایت میشم ب سمت حساب کتاب مبادا حتی شاخه درختی رو بشکنی حق کسی رو بخوری میگن اونجا بیشترین چیزی ک بازخواست میکنن حق مردمه حق الناسه مبادا گردنت بمونه وگرنه اونجارو هم خراب کردی خدا کمکمون کنه خدارو هزار بار شکر زندم ن بخاطر ترس از مردن بخاطر اینکه فرصت دارم اشتباهامو جبران کنم و در آخر یک صلوات بفرست برای حاجتم خدا خیرت بده ⚘
چ اسراری داری بفرستیش دکتر گوارش ی مشت دارو بده بهشون خب علائم دندانه بچه منم همینطوره  رفلاکس ...

چون رفلاکس طولانی مدت هم بچه رو اذیت میکنه هم مادر بچه رو

و این دوتا علائم غیر از دندون در آوردن که نهایت یک هفته طول می کشه علائم آلرژی هستن رفلاکس هم میتونه از آلرژی باشه و بیشتر از دارو رژیم غذایی مادر ضروری هست

ولی تشخیص با دکتر هست

برای این میگم گوارش که فوق تخصص گوارش معمولا تشخیص میده رفلاکس هست یا نه و حتما رژیم غذایی میده

چ اسراری داری بفرستیش دکتر گوارش ی مشت دارو بده بهشون خب علائم دندانه بچه منم همینطوره  رفلاکس ...

و راستش پسر اول من دقیقا همین بود همه هم میگفتن داره دندون درمیاره ولی ۷ماهگی دندون در آورد 

ولی تا ۹ماهش بشه هم خودش به شدت اذیت شد که نمی تونست شیر بخوره هم من و هم کلی نیش و کنایه که شیرت مشکل داره شیرت به درد نمیخوره..

چون جدا از اینها وزن هم کم میگیرن

و راستش پسر اول من دقیقا همین بود همه هم میگفتن داره دندون درمیاره ولی ۷ماهگی دندون در آورد  و ...

خب علائم دندون بخاطر ب اصطلاح سَکو بندی دندان علائمش شروع میشه متخصص اطفال کافیه ببینه  تشخیص میده اگر لازم باشه میفرسته ب متخصصای دیگه این همه حساسیت لازم نیست 

من به همه خواسته هام رسیدم و میرسم آرزو ب دل تو گور نمیرم تازشم برای اون دنیامم کلی توشه میخوام جمع کنم آخه ما اینجا مسافریم میدونید که زندگی واقعی و من و شمای واقعی اونجاس اینجا ما ی کالبد مثل یک جلد و لباسیم موقعش که برسه این لباس پر از درد و غم و رنج  مادی رو میزاریم زمین و خیلی سبک و سریع میوفتیم تو تونلی ک هدایت میشم ب سمت حساب کتاب مبادا حتی شاخه درختی رو بشکنی حق کسی رو بخوری میگن اونجا بیشترین چیزی ک بازخواست میکنن حق مردمه حق الناسه مبادا گردنت بمونه وگرنه اونجارو هم خراب کردی خدا کمکمون کنه خدارو هزار بار شکر زندم ن بخاطر ترس از مردن بخاطر اینکه فرصت دارم اشتباهامو جبران کنم و در آخر یک صلوات بفرست برای حاجتم خدا خیرت بده ⚘
چون رفلاکس طولانی مدت هم بچه رو اذیت میکنه هم مادر بچه رو و این دوتا علائم غیر از دندون در آوردن که ...

خدا حفظشون کنه انشاالله

نه اینها روی هم علامت رفلاکس هست خصوصا که شیر در بیداری نمیخوره ببر فوق تخصص گوارش هر دوتا بچه ...

عزیزم.بچه منم رفلاکس داره میشه بگی چه رژیمی رعایت میکردین؟چه دارویی برای بچه؟

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼