2777
2789

وای خیلی عجیبه!!!! 

شده مثلا به یه موضوعی فکر کردم دقیقا همون لحظه اون موضوع بالا میاد !

یا دربارش با دیگری صحبت کنم ناخودآگاه مرتبط با همون پست میاد بالا 

خیلییییییییی عجیبه 

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقاا خودمم موندم 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
شایدم داره🤣😌

من اینجوریه که مثلا تو یه اپ یه چیزی رو سرچ میکنم تو همه اپ های دیگه هم برام میاد 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

دقیقا منم بخدا دیشبم به همسرم گفتم 

عروسی خواهر زاده بود پر از ایده های عروسی و..

دلم گرفته از داغ  برادرام اکسپلور پر از کلیپای غمگین 

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

دنیا خیلیرداره خطرناک میشه

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

بارها شده به یه موضوع خاص فکر میکنم و حتی واسه کسی نگفتم و در نت جستجوش نکردم، یهو داخل اکسپلور میبینمش و این اتفاقی نیست!!

ترسناکه!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

من دیروز رفتم دفتر بیمه ا. مدم خونه رفتم اینستا همش کلیپای بیمه و شرایط بیمه نامه میومد 😐

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 

این که اکسپلورر شبکه‌های اجتماعی یا حتی موتورهای جستجو، به شما محتوای مرتبط با تفکرات یا علایق‌تان را نمایش می‌دهد، به خاطر الگوریتم‌های هوش مصنوعی و یادگیری ماشین است. این الگوریتم‌ها تلاش می‌کنند بفهمند شما به چه چیزهایی علاقه‌مند هستید و بر اساس تاریخچه جستجوها و فعالیت‌های شما، محتوای مشابهی را پیشنهاد کنند. 

بیا توت فرنگی بردار🍓

بارها شده به یه موضوع خاص فکر میکنم و حتی واسه کسی نگفتم و در نت جستجوش نکردم، یهو داخل اکسپلور میبی ...

دقیقاً آفرین 

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷