پسرم دو هفته ای اب دهنش اویزونه و دوروزه خییلی دستاشو میخوره و اسباب بازیارو با حرص میزاره دهنش وقتی بیداره اصلا سینمو نمیخوره و فقط تو خواب یکم میخوره
وقتیم خوابه یهو با گریه از خواب میمره و شکمش هم شل شده...
خیلی ممنون ازت من هم امپرازول.میدم بهش دکتر داده.گفتم شاید داروی دیگه ای هم باشه ❤🌹
اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه اینها روی هم علامت رفلاکس هست خصوصا که شیر در بیداری نمیخوره ببر فوق تخصص گوارش هر دوتا بچه ...
اگه هنوز تو سایت هستین ممنون میشم کمکم کنید.بچه من شرایط بچه استارتر رو داره.از اول هم رفلاکس پنهان داشته.نمیدونم شرایط آرامش به خطر رفلاکس پنهان هست چون شیر بالا نمیاره یا دندونش؟چه داروهاایی به بچه هاتون دادین؟پیش کدوم دکتر بردین؟پسر من پنج ماهشه و اصلا خواب پیوسته وخوبی نداره؟خوابش افتضاحه.
اگه تحت درمان باشه خوابش به مرور بهتر میشه دختر منم خواب ۵ یا ۶ ساعت مداوم نداره ولی خیلی از بچها م ...
بچه من خواب پنج شش ساعت که خوبه اصلا نهایت خوابش بیست دقیقه چه شب چه روز دارم دیوونه میشم نمیدونم به خاطر رفلاکس یا دندونش؟بچه شما چند ماهشه؟الان که دارو استفاده میکنه خوابش چند ساعت پشت هم می تونه بخوابه؟پسرمن اصلا کم خوابیس به کنار فوق العاده بدخوابه.نهایت خوابش بیست دقیقس
بچه من خواب پنج شش ساعت که خوبه اصلا نهایت خوابش بیست دقیقه چه شب چه روز دارم دیوونه میشم نمیدونم به ...
دخترم ۴ ماهس، خیلی کم در حد پنج شش بار خواب س چهار ساعته داشته، یکی دو ساعته بیدار میشه معمولا، اوایل ک نمیدونستم الرژی به پروتئین گاو داره خوابش در حد همین بیس دقع ی ربع بود مگر اینکه بغلش میکردم میخوابیدم، اینجوری یکی دوساعت میخوابید، الان ک رعایت میکنم خداروشکر بهتره
ببرش دکتر، خواب واسه بچها خیلی مهمه، باعث رشدشون میشه