2777
2789
عنوان

دندان در اوردن نوزاد ۴ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 44638 بازدید | 38 پست
ممنون از لطفت،الان خوابش چطوره؟کجا هستین؟کدوم دکتر بردین؟ امروز صبح به ذهنم اومد ساید شیرم کمه؟

خواهش میکنم

ببخشید دیر جواب دادم، چندروز نیومدم سایت

الان خوبه خداروشکر، بین دو تا ۴ ساعت میخوابه

من واسه الرژیش فوق تخصص گوارش نوزادان بردمش، بندرعباسم

ممکنه شیرت هم کم باشه

شیرخشک بهش نمیدی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم عزیزم  حتما ببرش ‌دکتر، قظعا خیلی بهتر میشه

سلام عزیزم 

دختر من هم سه ماهه است و خیلی رفلاکس داره.اهی بالا میاره و گاهی تا گلوش میاد و برمیگرده شب دوسه ساعت پشت سرهم می‌خوابه ولی روز فوقش 20 دقیقه. مگر اینکه بغلش کنم دو ساعت تو بغلم بخوابه. به نظرت مشکل گوارشی داره و باید ببرمش دکتر؟ 

سلام
این پرسشنامه تحقیق دانشجویی دخترمه درمورد انتخاب و مصرف پوشک

ممنون میشم کمک کنید به پر کردنش
هم کمک به دانشجو هست هم اینکه استادش گفته قرعه کشی میکنن و جایزه میدن. شاید شانس زد و برنده شدیم.

اینم لینکش:

https://survey.porsline.ir/s/aNH3sWQv

سلام عزیزم  دختر من هم سه ماهه است و خیلی رفلاکس داره.اهی بالا میاره و گاهی تا گلوش میاد و برم ...

عزیزم من دخترمو بردم متخصص گوارش خیلی بهتر شد

بنظرم اگه دکتری ک میبریش خیلی باسابقه و کاربلد نیست ببرش گوارش اگه پزشکش خوبه ک از خودش راهنمایی بگیر 

رفلاکس باعث بیخوابی و رشد کم بچه میشه

سلام عزیزم  دختر من هم سه ماهه است و خیلی رفلاکس داره.اهی بالا میاره و گاهی تا گلوش میاد و برم ...

گلم رفلاکس پنهان خیلی بهتر  و زود به  دارو جواب میده و درمان میشه.دختر منم اینطور بود مدام عُق میزد و شیر میومد تو گلوش و برمی‌گشت و گلوش میسوخت و گریه میکرد و یا تو خواب این کار باعث بیداری و خفگیش میشد و اینکه انگار تو خواب آدامس میجویید.خوابش هم کم بود و شیر خوردنش کم و ب زور و با گریه و بی قراری اما دکتر بهش نکسیوم ۲۰ خارجی دادش بعد ۳ روز اسفاده تاثیرشو دیدم اصلا انگار آب روی آتیش بود خیلی بهتر شد دخترم.البته خودم هم لبنیات و گوشت گاو و گوساله و ...مصرف نمیکنم

امیدوارم پستم ب دردت بخوره

بچه گناه داره اذیت بشه و گلوش بسوزه بخاطر رفلاکس حتما ببرش دکتر

بچه ها سلام...🙋‍♀️
اگه هنوز تو سایت هستین ممنون میشم کمکم کنید.بچه من شرایط بچه استارتر رو داره.از اول هم رفلاکس پنهان ...

سلام الان کاربری ام برگشته

پسرهای من بزرگ شدن داروها الان فرق کردن و داروهای بهتری هست ولی به دومی امپرازول میدادم تازه واسه کودک نبود واسه بزرگسال رو گرانول داخلش رو می‌شمررم میدادم

خوابش خوب نیسا میتونه دلیلش رفلاکس پنهان باشه معمولا خواب پیوسته یک ساعت هم ندارن