2777
2789
عنوان

کرونا تموم شه اولین کاری که می‌کنید چیه؟😌

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 144 پست
مسافرت به اروپااااا منتظريم كه تموم بشه فقط  چون برنامه امسالمونو كلا كنسل كرد  بعد از ...

😎😎😎😎

اوخی😍انشالله🙏

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که هر چی پارچه داشتم تو این مدت دوختم براشون . خریدای دیگم شوهرم انجام میده

آخه نی نیم خیلی فسقلیه هنوز نمیشه لباس دوخت براش😄 فداش بشم

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
تازه یه دل سیر پفک میخورم دستامو لیس میزنم از لجه کرونا😁😂

والا...تا چشاش درآد😂

ای جونم. سلامت باشید همه تون⚘⚘⚘

فدات شم همینطور شما😘

عروسی میکنم میرم سرخونه زندگیم😍

انشالله 😍🙏

بزرگترین خواستم مسافرت بود که همسرم اونقدر طول داد کرونا اومد . بعدش هم که بچه دنیا بیاد تا دوسال دس ...

انشالله بسلامتی نی نیتو بغل کنی عزیزم😍🙏

انشالله بسلامتی نی نیتو بغل کنی عزیزم😍🙏

ممنون عزیرم . خدا بچتون حفظ کنه.❤

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

آها حالا یکم صحبت کنین شاید راضی شدن چون این بیماری حالا حالا ها هست

نه دیگه خودمم دلم راضی نمیشه میگم شاید از اون مدلا باشیم که علائم ندارن بریم خدای نکرده بقیه رو مریض کنیم😣خیلی سخته

انشالله هرچه زودتر شر این بیماری کنده شده از سرمون🙏

بقول  سندی  خودمو تو گِل میپلکونم

😂😂😂😂