sani_raoof مدیر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 عنوان کرونا تموم شه اولین کاری که میکنید چیه؟😌 | مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 144 پست وای خدا فکرشم لذتبخشه که تموم شده😌😅من خودم بدون معطلی میرم شهرمون پیش مامانم اینا😊از وقتی پسرم ۱۵ روزه بوده ندیدنش الان نزدیک ۶ ماهشه😩 اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼 1399/05/06 | 12:52 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 ممنونم عزیز دلم همینطور شما🌹 قربوونت😘 اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
ناچ عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 6741 الان کل خونه رو غلت میزنه😍😂 قبل چهارماهگی دمر شدن یادت گرفت... میشینه ولی خب چون کوچولوعه نمیفه ... چهار ماهکی چکارا میکرد؟ میشه یه صلوات برا نی نیم بفرستی سالم بیاد بغلم خدایا نی نیمو سالم بزارش بغلم
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 چهار ماهکی چکارا میکرد؟ دمر میشد ولی نمیتونست کامل غلت بزنه فقط به دو طرف میرفت..و با کمک بالش اینا مینشست اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
خدایاشکرت؛ عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 4855 طرفدار عکس پروفایلتم فقط کاشکی کنار مرده فاطما گل بود بیشتر بهم میومدن من عاشق این دو در کنار هم هستم . خیلیییی بهم میان فیلمش رو که نگووو عاشقشمم . کاربر قدیمی هستم.
ناچ عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 6741 دمر میشد ولی نمیتونست کامل غلت بزنه فقط به دو طرف میرفت..و با کمک بالش اینا مینشست پسر من فقط دراز کشه غلتم نمیزنه ۴ ماهگی که نمیشینن خطر داره میشه یه صلوات برا نی نیم بفرستی سالم بیاد بغلم خدایا نی نیمو سالم بزارش بغلم
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 پسر من فقط دراز کشه غلتم نمیزنه ۴ ماهگی که نمیشینن خطر داره میزنه عزیزم نگران نباش هنوز دیر نشدهآره زود گذاشتم ولی زیاد نه...در حد چند دقیقه اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
ماهک_پاتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 4179 چراااا😕 اخه همه ی کارارو انجام میدمغیر عروسی و تجمع که اونم قبلنا زیاد نمیرفتم دوست ندارممیمونه مسافرت اونو دوس دارم تفریح پسرونه ¡ هرزگی دخترونه ¡ چقدر دنیامون کثیفه... کثیف... کثیف (: 🖤🚶🏻♀️
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 اخه همه ی کارارو انجام میدم غیر عروسی و تجمع که اونم قبلنا زیاد نمیرفتم دوست ندارم میمونه م ... سلامت باشی همیشه عزیزم.. مواظب باش 🌹 اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
ماهک_پاتر عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 4179 سلامت باشی همیشه عزیزم.. مواظب باش 🌹 مرسی مهربونم تفریح پسرونه ¡ هرزگی دخترونه ¡ چقدر دنیامون کثیفه... کثیف... کثیف (: 🖤🚶🏻♀️
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 مرسی مهربونم عزیزمی😘 اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼