sani_raoof مدیر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 عنوان کرونا تموم شه اولین کاری که میکنید چیه؟😌 | مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 144 پست وای خدا فکرشم لذتبخشه که تموم شده😌😅من خودم بدون معطلی میرم شهرمون پیش مامانم اینا😊از وقتی پسرم ۱۵ روزه بوده ندیدنش الان نزدیک ۶ ماهشه😩 اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼 1399/05/06 | 12:52 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
qwertyuiopasdfghjklz عضویت: 1397/01/13 تعداد پست: 1200 وای خریییییید😩😩😩 میترسم آرزو بشه😭😭😭 برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد
1374abbasi عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 769 مشهد و پلاس شدن تو حیاط حرم بعدش اصفهان بعدشم هر شب پارک و گشت و گذار اللهم عجل لولیک الفرج
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 خودم به شخصه میرم خودمو میمالم به در و دیوار تو ی فلافلی کثیفم فلافل میخورم🤣🤣 😂😂😋😋 اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
وفا71 عضویت: 1398/03/06 تعداد پست: 4622 غربت خیلی سخته خیلی پریروز رفتیم برای شوهرم پیرهن بخریم یه کت عین کت بابام تو مغازه بود یهو اشکم چکید تو یه لحظه، اینجا فهمیدم چه دردی رو تحمل میکنم و گاهی خودم متوجه نیستم
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 میترسم آرزو بشه😭😭😭 😩😩😩😩دیگه حالم داره از خرید اینترنتی بهم میخوره😭 اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
خسته،از،زندگی،۹۴ عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3759 دوماه قبل عیدقراربودبریم عیدوقم حرم حضرت معصومه ولی کرونااومدنشد،اولین جایکه میریم اونجاس دنیام پسرم😘😘
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 خیلی پریروز رفتیم برای شوهرم پیرهن بخریم یه کت عین کت بابام تو مغازه بود یهو اشکم چکید تو یه ... عزیزم...انشالله که کنار شوهرت خوشبخت باشیتماس تصویری بگیر با بابااینا یه کوچولو دلتنگیت رفع میشه😣 اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 دوماه قبل عیدقراربودبریم عیدوقم حرم حضرت معصومه ولی کرونااومدنشد،اولین جایکه میریم اونجاس انشالله اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 شوهر میکنم 🙈 ای جان😍😍😍😍 اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 واقعا فکر کردن بهش لذت بخشه میرم خیابون میکه خوشمزه میخزم نشسته میخورم اصلا خام خواری می ... 😩😩😩 اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
qwertyuiopasdfghjklz عضویت: 1397/01/13 تعداد پست: 1200 😩😩😩😩 دیگه حالم داره از خرید اینترنتی بهم میخوره😭 من همون خرید اینترنتی هم نمیکنم . دلم میخواد با آرامش برم خرید کنم 😭😭 برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 هیچی والا 🙄 😂 چراااا😕 اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 من همون خرید اینترنتی هم نمیکنم . دلم میخواد با آرامش برم خرید کنم 😭😭 من مجبورم دیگه مخصوصا برا بچه اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 مشهد و قم زیارت...آخ که چقد دلتنگم 🙏🙏🙏🙏 اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 عقد میکنم انشالله بسلامتی🙏 اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼