2777
2789

دامادمون پارسال یه پراید گرفته از یه بنگاه ماشین بعدش عید بنگاهی گفته ماشین بده من برات تیبا بدم اینم رفته ماشینشو گلنامه نوشته که می فروشه روش یه چک 16تومانی داده اومد گل نامه تیبارو بنویسن یارو بهونه کرده الان سرم درد میکنه کار دارم بیرین فردا بیاین اینام میرن فردا یارو میگه تیبا مشگل خورده الان ندارم گفته خوب منم ماشین نمی فروشم میان گولنامه رو خط میزنن بعد میگه چک بده میگرده میگه نیست حتمان پیش دوستم فردا بیا فردا میرن میگع دوست برداشته ماشین به تو اون موقعه دادیم بعدش گرون شده به ما ضرر زیان بده تا چک بهت بدیم مارو راضی کن اینم گفته یعنی چقدر گفته 6ملیون گفته من پول نزول به تو نمی دم هر چقدر چک خواسته نداد مدارکش گرفته چک مونده دستش اومد تهران الان دو روز پیش چک گذاشتن اجرا اون 6ملیونشو 

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد

قولنامه؟

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

اینم رفت اردبیل دید که چک داده یه نفر دیگه شکایت کرده الان چطور ثابت کنه که این چک که دستش بود بزور گرفته درزم اون بنگاهی که گفته گم کردم این رفته جلوش بسته بعدم گفته دوستم برداشت 

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشینم ازش قسطی برداشته بود ده ملیونم بیشتر داده بود بهش قسطشم همون عید تموم کرده بودو چکاشو گرغته بود

آره فک کنم😐

ن واقعا منظورش همون قولنامه س یا ی چی دیگس

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
قولنامه؟

خوب که چی  متوجه شدی می تونستی اول نظر بدی بعد آخرش بنویسه اینطوری قولنامه

خب اول باید ماشین میگرفت بعد قولنامه مینوشت همه چی آماده داده به دزد چقدر دامادتون‌ ساده اس 

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        
حتما قولنامه س دیگه، چیز دیگه ای ب ذهنم نمیاد، حالا خودشون جواب میدن🙁

خوب شما ها می تونید اول نظرتون بگین بعد بگین قولنامه اینطوری فقط منتظر سوتین اگه واقعان خواهرنه می خواستین نظر بدین اینطوری که من میگفتم میگفتین نه.اونطوری یکم تفکر

خب اول باید ماشین میگرفت بعد قولنامه مینوشت همه چی آماده داده به دزد چقدر دامادتون‌ ساده اس 

خوب یار یه کاری کرده که کلان چک بگیره ازش تا چون ماشین گرون شده از این نزول بگیره

خوب یار یه کاری کرده که کلان چک بگیره ازش تا چون ماشین گرون شده از این نزول بگیره

خب نباید میداده از این طرف اونطرف نمیشنو که هر چی بدبختیه از چک دادن هس بی جا هس خدا کمکش کنه باید با یه وکیل خوب صحبت کنید ببینین اون چی میگه برید ازش شکایت کنید کلاهبردار عوضی حرومش باشه بیشرف نامرد

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        

کاش مینوشت با یکی که کار کشتس میرفت پای قولنامه.یا می نوشت تو قولنامه که درصورت ندادن تیبا قرار فسخ میشه...

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀
خب نباید میداده از این طرف اونطرف نمیشنو که هر چی بدبختیه از چک دادن هس بی جا هس خدا کمکش کنه باید ب ...

آره به خدا ولی نمی دونم میشه به قاضی گفت که آخه من به این با چه عنوانی پول بدم آخه وقتی نه مشاین گرفته شده فروخته شده به چه عنوانی.

کاش مینوشت با یکی که کار کشتس میرفت پای قولنامه.یا می نوشت تو قولنامه که درصورت ندادن تیبا قرار فسخ ...

ببین قرقر فسخ کردن ولی چک رو تا چند روز نداد بعد چند روز گفته پول بده بدم میگم الان میشه ثابت کرد که دلیلی نداشت من به این چک بدم وقتی ماشینی نگرغتم قاضی این رو باور میکنه یا نه

ببین قرقر فسخ کردن ولی چک رو تا چند روز نداد بعد چند روز گفته پول بده بدم میگم الان میشه ثابت کرد که ...

نمیدونم تا الان پیش نیومده...ایشالله که بتونه پس بگیره.

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀