2777
2789
عنوان

به نطرتون کدوم دخترا بیشترخواستگار دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2077 بازدید | 205 پست
دخترای با خانواده که عقاید دگم و متحجر نداشته باشند  و در جامعه حضور فعال داشته باشند  ا ...

اپرا جان حضور فعال در چه جاهایی رو پیشنهاد میدین؟

من مقطع دکترا هستم و در محل کار ک فقط یک همکار دارم با قشر خیلی فقیر جامعه سر و کار دارم و کیس مناسبی برخورد نمیکنم

شما کجاها به ذهنتون میرسه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اپرا جان حضور فعال در چه جاهایی رو پیشنهاد میدین؟ من مقطع دکترا هستم و در محل کار ک فقط یک همکار دا ...

سلام

اول بذارید افرین بگم که تا دکتری ادامه تحصیل داده اید 

در تورهای علمی 

کنفرانس ها

کلاس های علمی  و‌خودشناسی

مخصوصا این آخری عالیه

چون کسانی این کلاس ها رو میان که به خودشون و روابطشون اهمیت میدن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

ن عزیز کلا بین دوستامون بحثی بود گفتم تاپیک بزنم  کسی حوصله داره بخاطر خواستگار خودشو تغیر بده ...

خاستگار زیاد میخوایی چیکار بگو1دونه باشه غنی باشه هم از مردونگی هم از شخصیت تحصیل وخانواده و..همه چیش اوکی باشه'بعدشم اگه برا یه دختر زیبا ونجیب خیلی خاستکار نمیره1دلیلش اینه ک دخترسطحش بالاس هرکسی جراتشو نداره بره برا خاستکاری😘

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
خاستگار زیاد میخوایی چیکار بگو1دونه باشه غنی باشه هم از مردونگی هم از شخصیت تحصیل وخانواده و..همه چی ...

😂😂😂😂😂

اونروز خداهرم و زن داداشمو دختر همسایه اینا بحث میکردن منم اومدم تاپیک زدم😂😂

ک ب حواب درست حسابی نرسیدم سیما

نظر علما متفاوته😩

دانا نبود انکه زنادان گله دارد
😂😂😂😂😂 اونروز خداهرم و زن داداشمو دختر همسایه اینا بحث میکردن منم اومدم تاپیک زدم😂😂 ک ب حواب ...

بله گلم چون سلیقه ها متفاوتِ منتها مورد دوم خاستگارهاش شاید کمتر باشه نسبت به اولی اما خاستکارهاش بهترن'میدونی مورد اولی هرکسی بخودش اجازه میده بره خاستگاری اما مورد دوم عرج وقرب زیادی داره وهرکسی این اجازه رو بخودش نمیده بره خاستگاریش چون ارزشش بالاس👍

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁