2777
2789
عنوان

به نطرتون کدوم دخترا بیشترخواستگار دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2077 بازدید | 205 پست
اون که قطعا الان بحث ما اینه که ایا یک مرد صرف چهره ی زیبای یک زن حاضره بره خواستگاریش و باهاش ازدوا ...

خب کسی که صرفا به خاطر چهره یه خانم بره خواستگاریش نشون میده که به بلوغ فکری نرسیده و اصلا نمیدونه ازدواج یعنی چی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیبایی طبیعی قطعا از زیبایی توسط عمل جراحی خیلی بهتره ولییی من خیلی دیدم کسایی رو که ظاهر معمولی دا ...

سلیقه ایه دیگه مثلا من میدونم برادر خودم من اصلا نمیپسنده حتی اگه خیلی کم باشه

میگه ادم باید ذاتا زیبا باشه حالا ارایشم در حد متعادل بکنه 

خیلی سلیقه ایه این چیزا

پروردگارا نگذار دعا کنم که مرا از دشواری ها و خطر های زندگی مصون داری بلکه دعا میکنم در رویارویی با آن ها بی باک و شجاع باشم , نگذار از تو بخواهم درد مرا تسکین دهی بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخش ...پروردگارا تنها تو هستی که میتوانی تلنگری بزنی بر این دل درمانده تا شاید بفهمد از دست دادن تو سخت ترین از دست دادن هاست پروردگارا به من آرامشی ده تا بپذیرم هر آن چه را نمیتوانم تغییر دهم  و شجاعتی ده تا تغییر دهم هر آنچه را میتوانم تغییر دهم و بصیرتی ده تا تفاوت این دو را درک کنم پروردگارا اگر روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم فراموش نکن بنده ی کوچکی داری پروردگارا به جز خودت به کسی واگذارم نکن تویی پروردگار من پس قرار ده بی نیازی را در نفسم , یقین را در دلم , روشنی را  در دیده ام و بصیرت در قلبم پروردگار من بهترینم چقدر در زمین تنهایی و عجب صبری داری که با این همه گناه هنوز هم بنده ات را ناامید نمیکنی پروردگارا خودت میدانی که من به جز تو کسی را ندارم  دستم را رها نکن پروردگارا کمکم کن تا شیعه شایسته علی بن ابی طالب(ع) باشم امیر بی ادعایی که میگریست و در  مسجد کوفه عاشقانه صدایت میرد که : مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْغَنِىُّ وَ اَنَا الْفَقيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الْفَقيرَ اِلا الْغَنِىُّ / مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْكَبيرُ وَ اَنَا الصَّغيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الصَّغيرَ اِلا الْكَبيرُ.
خودم دومی ام     اولی هم دوستمع اندازه هم خواستگار داشتیم من در سطح و پوشش خودم اونم همی ...

ن عزیز کلا بین دوستامون بحثی بود گفتم تاپیک بزنم 

کسی حوصله داره بخاطر خواستگار خودشو تغیر بده

این از اساس اشتباهه

دانا نبود انکه زنادان گله دارد
خب کسی که صرفا به خاطر چهره یه خانم بره خواستگاریش نشون میده که به بلوغ فکری نرسیده و اصلا نمیدونه ا ...

درسته

پروردگارا نگذار دعا کنم که مرا از دشواری ها و خطر های زندگی مصون داری بلکه دعا میکنم در رویارویی با آن ها بی باک و شجاع باشم , نگذار از تو بخواهم درد مرا تسکین دهی بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخش ...پروردگارا تنها تو هستی که میتوانی تلنگری بزنی بر این دل درمانده تا شاید بفهمد از دست دادن تو سخت ترین از دست دادن هاست پروردگارا به من آرامشی ده تا بپذیرم هر آن چه را نمیتوانم تغییر دهم  و شجاعتی ده تا تغییر دهم هر آنچه را میتوانم تغییر دهم و بصیرتی ده تا تفاوت این دو را درک کنم پروردگارا اگر روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم فراموش نکن بنده ی کوچکی داری پروردگارا به جز خودت به کسی واگذارم نکن تویی پروردگار من پس قرار ده بی نیازی را در نفسم , یقین را در دلم , روشنی را  در دیده ام و بصیرت در قلبم پروردگار من بهترینم چقدر در زمین تنهایی و عجب صبری داری که با این همه گناه هنوز هم بنده ات را ناامید نمیکنی پروردگارا خودت میدانی که من به جز تو کسی را ندارم  دستم را رها نکن پروردگارا کمکم کن تا شیعه شایسته علی بن ابی طالب(ع) باشم امیر بی ادعایی که میگریست و در  مسجد کوفه عاشقانه صدایت میرد که : مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْغَنِىُّ وَ اَنَا الْفَقيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الْفَقيرَ اِلا الْغَنِىُّ / مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْكَبيرُ وَ اَنَا الصَّغيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الصَّغيرَ اِلا الْكَبيرُ.
نمیشه گفت کسی زن نمیگیره حداقل روزی چنتا تو همین نی نی سایت تاپبک خواستگاری میزنن ک براشون اومدن

اینا واقعا راست میگن ؟ خیلی هاشون داستان ساخته ذهن خودشونه

شما میزان خواستگار رو تو دور و بری های خودت نگاه کن اونا واقعی ان

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  
چرا  دلیلتون

چون دوره ی اینکه بشینی تو خونه خواستگار بیاد تموم شده 

باید روابط قوی داشته باشی اجتماعی باشی بری بیرون با یکی اشنا شی

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  

دخترای با خانواده که عقاید دگم و متحجر نداشته باشند 

و در جامعه حضور فعال داشته باشند 

ادبیات زشت هم نداشته باشند و اهل توهین نباشند 

توی همین سایت خیلی کاربرای مجرد هستند که از لحن و ادبیاتشون مشخص هست از خانواده بی اصالت هستند یا تربیت صحیح ندارند

بعضی کاربرا هم آنقدر آداب دان هستند که آدم کیف میکنه کامنتاشون رو می خونه 

جالبه که ادب مذهبی و غیر مذهبی نمیشناسه و در هر دو قشر به وفور از هر دو هست 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی