2777
2789
عنوان

کسی هست ژنتیک خونده باشه؟؟

178 بازدید | 31 پست

چه زمانی میشه گفت یه بیماری ارثی هست مثلا وقتی که یه نفر تو یه خانواده برای اولین بار دچار یه بیماری میشه درحالی که قبل ایشون هیچ موردی وجود نداشته که به این بیماری ابتلا شده باشه میتونه این بیماری رو به بقیه هم انتقال بده اینم بگم که این بیماری جز اون بیماری هایی هست که ارثی هست

@saba1377 ایشون خوندن😍

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@saba1377   ایشون خوندن😍

ببخشید چطوری تگ میکنی که واست ابی میشه؟ 

من هرکاری میکنم نمیشه. 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
بله میخوام بدونم الان این شخص میتونه این بیماری رو به من یا  بقیه انتقال بده؟؟

از كجا ميدوني توي فاميل كسي قبلا به اون بيماري مبتلا نشده باشه؟ اون بيماري رو مثلا پدر بزرگ پدر بزرگ طرف داشته كسي كه نميدونه و يادش نيست! ولي حين توليد مثل اون بيماريه ژنش منتقل شده. مثلا پدربزرگ پدر بزرگ داده به بچش كه ميشه پدر پدربزرگ. بعد اون پدر پدربزرگ داده به بچش كه ميشه پدربزرگت. پدربزرگت هم داده به بابات. بابات هم داده برادرت. حالا اين ژن رو اينا همه ادم انتقال دادن و بيان نشده توي بدنشون ولي توي بدن برادرت بيان ميشه و مبتلا به اين بيماري ميشه. اره ميتونه انتقال بده اگه بيماري ارثي هست ولي اينجوري نيست كه صددر صد بچش مبتلا ميشه 😬

خدا بهتون سلامتي بده خوشگلا ❤️
ببخشید چطوری تگ میکنی که واست ابی میشه؟  من هرکاری میکنم نمیشه.

عزیزم الان اسم منو تگ کن ببین آبی میشه؟ بعضی وقتا اگ آبی نشن یا تگ نشن ینی کاربریشون ترکیده

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
بله میخوام بدونم الان این شخص میتونه این بیماری رو به من یا  بقیه انتقال بده؟؟

البته من ژنتيك نخوندم ☺️ بزار خانومي كه تگ كردي بياد جواب بده 😂

خدا بهتون سلامتي بده خوشگلا ❤️
عزیزم الان اسم منو تگ کن ببین آبی میشه؟ بعضی وقتا اگ آبی نشن یا تگ نشن ینی کاربریشون ترکیده

lilik@

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
lilik@

@lilik

آبی نشدددد😭

از كجا ميدوني توي فاميل كسي قبلا به اون بيماري مبتلا نشده باشه؟ اون بيماري رو مثلا پدر بزرگ پدر بزرگ ...

ببینید دایی من اسکیزوفرنی گرفتند دکترشون گفته انگار دوران جنگ این جوری شدند بعد هم خانواده ی مادر من شجره نامه دارند همه چی هم ثبت کردند هر اتفاقی که افتاده هر بیماری که گرفتند ولی این بیماری حالا مثلا اسمشو مدیونند اون زمان ولی مثلا علائم باید می‌نوشتند دیگه ولی نیست حالا با این اوصاف منم امکان داره در اینده مبتلا بشم