2777
2789

به خدا دیگه جونم به لبم رسیده 

شوهر من دو هفته خونست یک هفته میره بار ماشین سنگین داره 

خودمم دو تا بچه  شر شیطون دارم 

از بس وابسته شوهرمم و دوسش دارم وقتی میره کلا انگار افسردگی میگیرم 

این وسط از روزی که شوهرم میره مادرم اینا هر شب ساعت هفت میان خونمون تا فردا صبح که صبحونه میخورن میرن 

خودشم باید غذای مفصل بزارم عین مهمونی 

دیشب شکمم خیلی درد میکرد پریودمم عقب افتاده بود فک میکردم باردار شدم اعصابم خراب بود از اونطرفم شوهرم زنگ زد که بارمون رو خالی نکردن یه چند روز بیشتر طول میکشه اعصابم خورد شد 

منم چون حال نداشتم کو کو سیب زمینی درست کردم 

وای مامانم یه قیافه ای گرفته بود که نگو آدم باید به مهمونش احترام بزاره ما به خاطر شما میایم که تنها نباشید کلی منت گزاشت سرم 

حالا هیچ‌کمکی هم که نمیکنه هیچ کلی از غذام خونم ایراد میگیره 

چرا لباسا تو لیسشویی مونده چرا اینو اینجا گزاشتی من پدرم دراومده جهازتو بگیرم چرا ارزش نمیدی به وسایلت 

دیگه خسته شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دفعه قبل اینکه اونا بیان شما برید .چون معمولا کوچیکتر بیشتر باید سر بزنه نه بزرگتر.واسه ماهم اینجوریه البته.ما کوچیکترین عضویم بعد خانواده شوهرم و خواهر برادراش خونه ما جمع میشن😶

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

خب بهشون بگو هر روز نیان!

با مادرشم آدم مگه تعارف داره😅

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍