2777
2789
عنوان

چرا بعضيا اينطورين !؟

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 65 پست

یعنی میگی اصلا برات مهم نیس با کس دیگه ای باشه؟😂😂واقعا خنده دار ،شما که میخای مثل خارج رفته ها باشی ،ولی بدون عزیزم اوناهم فقط با یه نفرن وهمزمان با چن نفر نیستن مگر اینکه ادمای درستی نباشن که همه جا هست

میگی منکه برام مهم نبود حتی با اون خانم بوده باشه.شما برو به زن خارجی هم بگو ،فوری کات میکنه

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
چرا هرکس سبک زندگی متفاوت از شما داره رو میکوبونید؟

كي كوبيدم خواهش كردم شك بيهوده نكنيم كه زندگي ها و روابطمون خراب نشه

در من كسي به طور مداوم پريشان است:))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میگی اصلا برات مهم نیس با کس دیگه ای باشه؟😂😂واقعا خنده دار ،شما که میخای مثل خارج رفته ها باش ...

عزيزم فكر ميكنم با كسي بودن تا رفاقت معنيش متفاوت باشه ! اينطور نيست!؟

برگاممم  توهم دوستت نباشه صلاح میدونی با کسی دیگه تامین شی سبک زندگیت فقط    

صرفاً منظورم از نظر خورد و خوراك بود وگرنه اون خانوم محترم از دوستان عزيز م بودن 

به نظرم شما از خارجی ها هم خارجی ترین😁

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

باشما نیستم عزیزم با بقیه دوستانم که سعی در قضاوت شما دارند زودتر تاپیک رو ببندید

نه گلم اشكالش چيه بگذاريد بگن عزيزان 

اين فقط يك خواهش دوستانه بود كه از جانب خودم وظيفه دونستم خواهش كنم شك بيهوده نكنيم ! كه متاسفانه شاهد تاپيك هاي ترس از لو رفتن امتحان يا پشيموني باشيم

عزيزم فكر ميكنم با كسي بودن تا رفاقت معنيش متفاوت باشه ! اينطور نيست!؟

خب شما موضع خودتو مشخص کن ،پس شما حتی دوست دختر اون اقا نیستی ،دوتا فرد معمولی،پس نمیتونی همچین تاپیکی بزنی وبگی بقیه شک نکن ،چون اونا یا شوهرشون هستن ویا دوست شون 

ولی الان شما میگی هیچ نسبتی نداریم پس مثل ۲تا غریبه این که هیچکس رفتار وکارای یه غریبه براش مهم نیس

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

هدفتون از زدن همچین تاپیکایی چی هست؟ اگه راجع به قضاوت کردنه فقط میتونستی یه متن ساده بنویسی، نه اینکه به قول خودتون زندگی امروزیتونو تعریف کنید، به کجا داریم میریم.... 

به نظرم شما از خارجی ها هم خارجی ترین😁

ارتباطي به خارج وداخل نداره نازنين 

بستگي به منطقي فكر كردن (بنا به منطق شخص ) داره

خب شما موضع خودتو مشخص کن ،پس شما حتی دوست دختر اون اقا نیستی ،دوتا فرد معمولی،پس نمیتونی همچین تاپی ...

عزيزم من و اون آقا با هم هستيم 

اون خانوم دوست ما هستن و رابطه اي با ايشون ندارن!

هدفتون از زدن همچین تاپیکایی چی هست؟ اگه راجع به قضاوت کردنه فقط میتونستی یه متن ساده بنویسی، نه این ...

تعريفتون از فضاي آزاد كه به افراد اجازه صحبت كردن ميده چيه!؟

تعريفتون از فضاي آزاد كه به افراد اجازه صحبت كردن ميده چيه!؟

اینجا ایرانه میفهمین ایرااااان، فرهنگ ما با غربی ها فرق داره متأسفانه همین شماهایین که با رواج دادن زندگی های مدررررنتون بر گرفته از غربی ها خیلی زندگی ها رو به گند کشیدین همه ی آدما که جنبه ندارن فقط یه چیزی میبینن و تکرار میکنن، اونایی که خیلی سنگ غربی هارو به سینه میزنن جمع کنن برن همونجا