2777
2789
عنوان

چرا بعضيا اينطورين !؟

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 65 پست
عزيزم من و اون آقا با هم هستيم  اون خانوم دوست ما هستن و رابطه اي با ايشون ندارن!

شما اولش گفتی چیزی بینشون نبود ولی اگرم باشه منکه مشکلی ندارم  پس چرا دوستم سروصدا کرد،من هم گفتم نمیشه دونفر باهم باشن وبراشون مهم نباشه

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
شما اولش گفتی چیزی بینشون نبود ولی اگرم باشه منکه مشکلی ندارم  پس چرا دوستم سروصدا کرد،من هم گف ...

خب اخلاق طرفم رو ميشناسم كه گاهي كارهاي خارج از عرف ميكنه و بهش عادت كردم ! تاييد نميكنم كارم رو ولي تا الان برام مكلي پيش نياورده

در من كسي به طور مداوم پريشان است:))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا ایرانه میفهمین ایرااااان، فرهنگ ما با غربی ها فرق داره متأسفانه همین شماهایین که با رواج دادن ...

دليل اينهمه تفاوت قائل شدن چي هست!؟ 

به نظرتون افراد عقل اين رو ندارن كه از ما كه به نظر شما فاسد هستيم الگو برداري نكن و زندگيشون خراب نشه!؟ 

عده ي زيادي رفتن و خوشحال زندگي ميكنن و اين كشور چه نبوغي رو از دست داده! 

در ضمن ميشه بدونم تعريف شما از  آزادي چي هست!؟ 

و ميدونستيد زندگي كسي كه لطمه اي به شما نميزنه در حيطه دخالت شما نيست!؟ 

خب اخلاق طرفم رو ميشناسم كه گاهي كارهاي خارج از عرف ميكنه و بهش عادت كردم ! تاييد نميكنم كارم رو ولي ...

اوه اوه پس بنظرم تاپیکتو پاک کن

چون هیچکس مثل شما نیس،هیچکس توی جهان

شک الکی اشتباه ست ولی اینجا بحث الکی نیست 

مردم دلشون نمیخاد به رابطه های چن نفره عادت کنن...

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
اوه اوه پس بنظرم تاپیکتو پاک کن چون هیچکس مثل شما نیس،هیچکس توی جهان شک الکی اشتباه ست ولی اینجا ب ...

دليلي ندارم پاك كنم 

ممنون از اينكه خونديد 

دليل اينهمه تفاوت قائل شدن چي هست!؟  به نظرتون افراد عقل اين رو ندارن كه از ما كه به نظر شما ف ...

😂 خیلی خنده دار حرف میزنی، 😏میگی زندگی امثال شما به ما لطمه نمیزنه، آره شما فکر و خیالات و زندگیتو برای خودت نگه دار به اصطلاح روشنفکر هستید اما هیچ چیزی شماها رو متقاعد نمیکنه و حرف حرف خودتونه، از هم صحبتی باهات مستفیض شدم، بای 😊دیگم ریپلای نکن🙏