2777
2789
عنوان

چرا بعضيا اينطورين !؟

652 بازدید | 65 پست

تو يك تاپيك بحث پارانويا پيش اومد ياد خاطره اي افتادم كه خالي از لطف نيست تعريف كنم ؛ 

من چند سال پيش با مردي زندگي ميكردم دوست صميميم بود و بعد مدت ها تصميم گرفتيم با هم باشيم ، يك  روز من براي يك مأموريت مجبور شدم كه برم شهر ديگه به دوستم گفتم حواست بهش باشه براش غذا ببر و اينا ! دوستم قبول كرد ، كل مسافرت من سه روز نشد روزي كه برگشتم صداي داد و بيداد از تو خونه ميومد ، دوست من اومده بود غذا بياره كه ديده بود ايشون و يك زن تو خونه هستن و شروع كرده بود داد و بيداد كردن ، اون خانوم از دوستان قديمي و محترم ايشون و همچنين طراح گرافيك و نقاشش يك سري پروژه هاشون بودن كه براي منم خيلي عزيز بودن ! وقتي رسيدم تو خونه و ديدم دوست من داره توهين ميكنه بهشون آب يخ روم ريخت فقط دسشو كشيدم و از خونه بردمش بيرون،بماند كه بعدش چقدر مجبور شدم از خانم معذرت خواهي بكنم بخاطر حرف هاي دوستم ! و هنوزم دلم درست باهاش كنار نيومدم!

بچه ها لطفاً لطفاً انقدر بيخودي شك نكنيد خيلي تاپيك ها رو ديدم و همچنين در واقعيت كه چه زندگي هايي سر شك بيهوده بهم پاشيده! 

و دوستي ما هم سر بسته بودن فكرش بهم ريخت! 

لطفاً مراقب شك بيهوده باشيد! خودتونو اذيت ميكنه بيشتر

در من كسي به طور مداوم پريشان است:))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایران یا خارجه🤔

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀

یعنی اینهمه به اون اقا اعتماد داشتی؟مگه میشه

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀
خیلی داستانی بود. در خونه بازه مگه دوستت غذا ببره یهو ببینه ! مگه شما مادر اون آقایی یا اون آقا نی ...

كليد براش ساخته بودم گلم 

خير ولي صلاح دونستم تأمين باشه چند روزي كه نيستم 

ممنون از نظر زيباي شما و اينكه خونديد

من خودم ادم سختگيري نيستم اگر بيام تو خونه ببينم يه خانوم خونه امه مطمينا اخرين فكرم ميره به سمت خيانت اما تو زندگي مدرن امروزي اينيكه دوستت براي پارتنرت غذا بياره مثل دوره مادربزرگها رو نفهميدم معمولا ما همه داريم از هم دور زندگي ميكنيم و بعد مسافت داريم خود من ميخوام بعد از كرونا يه مدت برم مسافرت بدون شوهرم اما حتي براي غذا از مامانم نميخوام واسه شوهرم غذا بزاره

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
منم نفهمیدم😐بی زحمت جنسیت دوستان رو تو پرانتز معلوم میکردی تا بفهمیم

دوست من خانوم هستن 

كسي باهم زندگي ميكرديم آقا 

و دوست مشتركمون هم خانم