2777
2789
عنوان

چرا بعضيا اينطورين !؟

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 65 پست
اون زمان بله ولي الان ايشون خارج هستن و من بخاطر كارهاي مختلف مجبورم برم و بيام 

من کاری به اینکه چیشد و ازدواج کردین یا نه و دوستتون بوده و تو ی خونه بودین و اینا ندارم ولی با اصل حرفتون خیلی موافقم ایکنه یهو نباید قضاوت کرد 

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دليل اينهمه ايجاد فضاي فكري تفاوت داشتن در اذهان ما چي ميتونه باشه!؟

هرکس اعتقاداتی داره بالاخره.من هم اینجا به کسی توهین نکردم به سوال دوستمون پاسخ دادم

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانندبگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند🌱
خیلی داستانی بود. در خونه بازه مگه دوستت غذا ببره یهو ببینه ! مگه شما مادر اون آقایی یا اون آقا نی ...

😂😂😂😂😂👍منم کلن علامت سوال بودم، نفهمیدم چی به چی شد

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚
اره منم دقيقا برام اين فسمتش خنده دار اومد اگر انقدر مدرن و به سبك جديد داريم زندگي ميكنيم چطور مثل& ...

وقتي با فردي زندگي كنه كه انقدر درگير و عاشق كارشه كه اكثر وقت ها پشت ميزش خوابش ميبره و اگه جلوش غذا نگذاري به روي خودش نمياره و اصلا حواسش نيست و البته غذاي بيرون هم نميتونه بخوره كه از رستوران بگي براش بيارن مجبوري اين هماهنگي ها رو انجام بدي

در من كسي به طور مداوم پريشان است:))
كليد براش ساخته بودم گلم  خير ولي صلاح دونستم تأمين باشه چند روزي كه نيستم  ممنون از نظر ...

عزیزم شما ایران زندگی میکنی یا خارج؟ کلا تاپیکت یه جوری بود حس کردم خارجی هستی بعد دوست پسرت بچه هست مگه دوستت براش عذا میبره اونم کلید دادی براش وااا

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊