2777
2789

استارتر عزیز سلام، من خیلی دنبال گروهی بودم که مخصوص خانومای باردار باشه تا بتونیم راحت تبادل نظر کنیم ولی متاسفانه پیدا نکردم. که دیگه خودمون چنتا مامان باردار یه گروه زدیم. شما هم اگه دوست داشتید تشریف بیارید گروهمون یا ایدیتونو بدید یا به ایدی من پیام بدید که بتونم ل ی ن ک بفرستم و ادد شید.

دوستان هر مامان بارداری دوست داشت میتونه بیاد، خوشحال میشیم.

ایدی من:

Kaatayoun

خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی.. بی نهایت ممنونتم معبودم برای نعمت های بی شمارت..

عزیزم توروخداگخ اصفهانی وای وی اف کردی به من بگوکجاوپیش کدوم دکتررفتی دنبال دکترخوب میگردم

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم توروخداگخ اصفهانی وای وی اف کردی به من بگوکجاوپیش کدوم دکتررفتی دنبال دکترخوب میگردم

عزیزم من مرکز ناباروری مشتاق پیش دکتر کلانتری انجام دادم گلم

سلام عزیزم. منم تیرماه مرکز مشتاق انجام دادم ومثبت شد. گلم شما برا مراقبتهای بارداری هم پیش دکتر کلانتر میرین؟ میشه بدونم کجا میرین و چی بهتون گفتن؟ آخه من مرکز دیگه نرفتم پیش یه دکتر بیرون میرم میگم نکنه اشتباه کردم؟ راستی درمورد زایمان چیزی بهتون گفتن که حتما باید سزارین باشیم ما که انتقال دادیم؟ ممنون

سلام عزیزم. منم تیرماه مرکز مشتاق انجام دادم ومثبت شد. گلم شما برا مراقبتهای بارداری هم پیش دکتر کلا ...

وای چقد خوبه که شما هم ای وی افی هستی ادم انگار یکی با شرایطه خودشو میبینه ذوق میکنه اخه ماها حاله همو بهتر درک میکنیم. الان شما چند هفته ای؟ اره گلم من تا الان پیش خودشون رفتم و تازه پنجشنبه هم سرکلاژ شدم پیششون. من الان ۱۵ هفتم فعلا قصد دارم پیش خودش برم ولی خودش میگه از نظره من پیش هر دکتری بری دیگه مشکلی نداره. اخه انقدر معطلی داره این مرکز که کسی با شرایط من که استراحتی هستم خیلی اذیت کنندس. شما پیش کی میری گلم؟؟؟

سلام عزیزم. منم تیرماه مرکز مشتاق انجام دادم ومثبت شد. گلم شما برا مراقبتهای بارداری هم پیش دکتر کلا ...

راستی شما سل فری هم دادی؟ جنسیت نی نیت چیه؟ خود دکتر کلانتری انتقال داد؟؟؟

وای چقد خوبه که شما هم ای وی افی هستی ادم انگار یکی با شرایطه خودشو میبینه ذوق میکنه اخه ماها حاله ه ...

من پیش دکتر فشارکی انتقال دادم همون مرکز مشتاق بعدایشون مطبش فوق العاده جو ینگین و منفی داره بااخلاق منشی بد و نق نقو.منم یه بار رفتم دیگه نرفتم و رفتم پیش دکتر کاویانی .ntهم دادم که خوب بود من ۱۶هفتم.حالا شنیدم میگن حتما باید سزارین بشن ivfها.درسته؟ دکتر کلانتر چی گفتن؟ شما چرا سرکلاژ شدی؟ الان دارو چیا استفاده میکنین؟ شیافم هنوز میزارین؟

سلام عزیزم دکترنصردرموردجنسیت جنین کمکمون میکنه دکتربرای انتقال میخام دکترنصرخودشون گفتن هردکتری که میخاین براانتقال پیداکنین دکترنصرکارای تشکیل جنین وجنسیتش روانجام میده ولی انتقالشوخودشون انجام نمیدن شماخوددکترکلانتری انتقال براتون انجام داد؟دفعه ی چندم باردارشدید؟کدوم دکترعمل تخمککشی روبراتون انجام داد؟چندتاجنین داشتین؟قبل ازعمل تخمککشی خودتون وهمسرتون چی میخوردین ازلحاط تغذیه من خودم دوتابجه دارم فقط بخاطرجنسیت میخام آی وی اف کنم توروخداکمکم کن وجوابموبده ممنونم 

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
نه منntخوب بود. دکترم فشارکی بود .جنسیتم گفتن ۸۰ تا ۹۰ درصد پسر دیگه نمیدونم.شما چی؟

عزیزم دکترفشارکی خودشون براتون انتقال دادن لطفاجوابموبدید؟دکتری که عمل تخمککشی براتون انجام دادکی بودن بعدازچندبارباردارسدید؟

Shabijoonدکتر کلانتری دکتر خوبیه فوق العاده روحیه میده به ادم 

عزیزم مبارکت باشه سالم و صالح باشه و عاقبت بخیر گلم منم خیلی وقته منتظرم ناامیدم دیگه قرار ماه دیگه آی وی اف کنم میگن دکتر کلانتری نوبت نمیده شما چطور نوبت گرفتی😔😔😔😔

عزیزم دکترفشارکی خودشون براتون انتقال دادن لطفاجوابموبدید؟دکتری که عمل تخمککشی براتون انجام دادکی بو ...

بله عزیزم هم پانکچر وهم انتقال جنین و خود دکترم انجام دادن.دکتر کلانترم دیدم که خودشون انتقال میدن.من بار دوم بود بار اول جای دیگه با دکتر دیگه انجام دادم مرکز دولتی بود.اینجا بار اولم بود ،دعا کنید تاآخر خوب پیش بره .من همیشه برا منتظرا دعا میکنم هیچ وقت اونروزا ،استرسا،ناامیدیا رو یادم نمیره ،خیلی ها هنوز چهرشون جلو چشمامه خدا دل همه را شاد کنه بافرزند سالم وصالح الهی

من پیش دکتر فشارکی انتقال دادم همون مرکز مشتاق بعدایشون مطبش فوق العاده جو ینگین و منفی داره بااخلاق ...

من نمیدونم در مورد سزارین یا طبیعی سوال نکردم از دکترم. داروهامم کلسیم ،اهن،فولیک اسید و آ اس آ و انکسپارین. البته الان چون سرکلاژ کردم دوباره امپول پروژسترونو شروع کردم بزنم تا ۱۰ روز. شما داروهات چیه؟؟؟

مباررررررکه  

گیلیلیبیبی👏👏👏👏👏👏 

منتطر دوقلو باش

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮