عزیزم من از اول تا الان زیر نظر دکتر کلانتریم تخمک کشیم خودشون انجام دادن انتقالو هم همینطور. من ۵ تا جنین بلاست داشتم که دفعه قبل دوتا انتقال دادم متفی شد این دفعه یکی انتقال دادم مثبت شد. تغذیه هم مثله همیشه بود چیز خاصیو رعایت نکردم من . در مورد تعیین جنسیتم اطلاعات زیادی ندارم عزیزم ولی دکتر کلانتری رو خیلی قبول دارم نه به خاطر این که مثبت ای وی افم به خاطر برخورد و روحیه که به مریض میده
عزیزم مبارکت باشه سالم و صالح باشه و عاقبت بخیر گلم منم خیلی وقته منتظرم ناامیدم دیگه قرار ماه دیگه ...
انشالله به زودی توام دامنت سبز بشه و انتظارت به پایان برسه. من اولین بار خارج رحم باردار بودم و چون اوراژانسی بود وضعیتم قبول کرد ویزیتم کنه و لاپاراسکوپیم کرد بعد دیگه راحت تر نوبت میگرفتم. یعنی اولین بار بتونی بری ویزیتت کنه دفعات بعد راحت تر نوبت بهت میدن چون مریضه خودش محسوب میشی در مجموع کادر پذیرشش خیلی گنداخلاقن و خیلی سخت نوبت میدن به ادم خدا خودش به همه راحت بچه بده که این سختیارو تجربه نکنن من که پیر شدم تو این مراکز ناباروری و مطب دکتر زنان
گلم من تو سونو ان تی طول سرویسم ۳۰ بود یکمم لگنم درد میکرد دکتر گفت سرکلاژ کنی بهتره. من ۲۸ سالمه. شما طول سرویست چنده؟ راستی حرکتای نی نی رو حس میکنی؟ داروهات چیه الان شما؟؟؟
گلم من تو سونو ان تی طول سرویسم ۳۰ بود یکمم لگنم درد میکرد دکتر گفت سرکلاژ کنی بهتره. من ۲۸ سالمه. ش ...
من ۴۰ بود.حرکاتشو حس نمیکنم ولی بعضی وقتا خودشو یه گوشه جمع میکنه میفهمم.داروهام یه روز درمیان کلسیم.هرشب کپسول آهن که اسیدفولیکم داره.وشیاف پروژسترون.واکسن آنفولانزا شما میزنی؟
من ۴۰ بود.حرکاتشو حس نمیکنم ولی بعضی وقتا خودشو یه گوشه جمع میکنه میفهمم.داروهام یه روز درمیان کلسیم ...
خوب خوبه طول سرویست. من که همونم حس نمیکنم. نه واکسن نمیزنم اخه از خونه بیرون نمیرم که اخه من تا حالا نزدم میترسم بدنم بهش ی واکنشی نشون بده شما میزنی؟
خوب خوبه طول سرویست. من که همونم حس نمیکنم. نه واکسن نمیزنم اخه از خونه بیرون نمیرم که اخه من تا حال ...
منم بیرون نمیرم ولی خب همش تو تلویزیون گفتن من امروز رفتم گفت احتمالا فردا میاد برامون بعدشم فقط به باردارهایی که یا چاق هستن یا مشکل تنفسی دارن یا دیابت و... خانه سلامت میزنه براشون بقیه باردارا باید از داروخانه بگیرن.گفتم میدونستم واین مملکت هییییچی رایگان نیست حالا بزنیم بهتره یا نه گفت نمیدونم والا.منم اومدم.این بنده خدا نمیدونه منم نمیدونم فرق ما اینه که ایشون حقوقشو میگیره😊جاریم کرونا گرفته طبقه بالا خونه مادرشوهرمه ماهم جمعه مادرشوهرمو دیدیم من که بیرون دیدم وباماسک بودیم ولی بعد شوهرم رفت خونشون بخاریشونو نصب کنه حالا اومده از همون شب تاالان یکم سرفه داره وبیحاااااال امروز ولی خداروشکر بهتر بود منم ازترسم رفتم واکسن وبزنم که حداقل آنفولانزا نگیرم که اینطوری شد داروخانم که میگه نداریم.بیخیال توکل بخدا منم هم از زدنش میترسم هم از نزدنش😂کی میرین آنومالی؟ کجا میرین؟ حالا با وجود سرکلاژ که سزارین میشین نه؟ من شنیدم ماها رو سزارین میگن بکنین تا ریسک نکن وبرا بچه درحین زایمان اتفاقی نیفته خدای نکرده.دیگه توکل بخدا من هنوز مرددم که برا سزارین پیش همین دکترم برم یا جای دیگه .
منم بیرون نمیرم ولی خب همش تو تلویزیون گفتن من امروز رفتم گفت احتمالا فردا میاد برامون بعدشم فقط به ...
اره بابا اصلا اعتباری نیست به واکسناش بیخیال نزن فقط مواظب کرونا باش البته منم خواهر میگه خواهر شوهراش گرفتن اینم نمیدونست رفت خونشون بعد فهمیدن . خواهرمم همش با من در ارتباطه کلی استرس گرفتم ولی خداروشکر بخیر گذشت نه خواهرم اینا مشکلی براشون پیش اومد نه من نگران نباش انشالله چیزی نمیشه. اره فک کنم سزارین باشیم منم خودم ریسکه طبیعیو نمیکنم میترسم ترجیح میدم یک تاریخ مشخص دکتر بگه بیا زایمان کن تا این که هر روز منتظر درد زایمان و پارگی کیسه اب باشم. شما چجوری میخوابی شبا؟ به پهلو فقط؟؟؟
اره بابا اصلا اعتباری نیست به واکسناش بیخیال نزن فقط مواظب کرونا باش البته منم خواهر میگه خواهر شوهر ...
جدیدا فقط به پهلو میخوابم ،بعدم برا عوض کردن پهلو باید بشینی بعد اونطرفی بشی تا بندناف دور گردنش نتابه. من تاصبح چندین بار بیدار میشم اینقدر بیخواب شدم تازه من عادت داشتم روشکم بخوابم قبلا.... ولی با همه درد پهلو براخوابیدنو مشکلات دیگه ولی خداروشکر باردار شدیم .خدا به همه بده انشاالله به ماهم رحم کنه بخوبی این دوران پربحران و بگذرونیم
جدیدا فقط به پهلو میخوابم ،بعدم برا عوض کردن پهلو باید بشینی بعد اونطرفی بشی تا بندناف دور گردنش نتا ...
جدی یعنی از همین الان احتمال داره بنده ناف بپیچه اخه من همینجوری خوابیده دنده عوض میکنم پا نمیشم بشینم حالا از این به بعد بیشتر حواسم هست. من که کله شبانه روز خوابیدم داغونم ولی ناشکری نمیکنم فقط خدا کنه این ۹ ماه به خیرو خوشی بگذره. انومالی کی باید بری شماااا؟؟؟؟ جفتت قدامیه یا خلفی؟؟؟
جدی یعنی از همین الان احتمال داره بنده ناف بپیچه اخه من همینجوری خوابیده دنده عوض میکنم پا نمیشم بشی ...
نه دکترم گفت از ۱۷ هفته رعایت کن ولی من یکم زودتر شروع کردم که عادت کنم که واقعا نکردمم.چرا همش خوابیدی؟ استراحت مطلقی بازم؟ والا سونوگرافیه گفت ۱۷هفته و چندروز بیا ....حدودا ۱۰ روز دیگه .خلفی بود.تاآخرثابت میمونه؟ شما کی انتقال جنین داشتی؟
من بعد از سرکلاژ دکترمو ندیدم حالا هفته بعدی برم پیشش ببینم استراحتم باید در چه حد باشه. واسه من که قدامیه فک کنم بمونه تا اخر. من ۲۱ تیر انتقال داشتم عزیزممم