2777
2789
خوب پس صبر کن من ۲۳ سالم بود اقدام کردم الان ۲۸ سالمه از بس که هی گفتم دکترا صبر کن عجله نکن. مشکلت ...

تنبلی اونم تو سونو نوشته احتمال pco

من 24سالمه دکترم میگه بچه ای زوده هنوز ای وف اف برات 😭😭😭😭

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
الهی عزیز دلم.همون ک تشکیل شده خدا بهت عنایت کرده مطمن باش یه عمر صدای قلبشم کنارت میشنوی.انشالله سا ...

من فقط گاهی درد پریود داشتم و دیگر هیچ. دفعه های قبلی که منفی میشد علائمم بیشتر بود ولی این دفعه اصلا هیچیم نبود خودم کلا نا امید بودم ولی روز ۱۱ بی بی چک زدم وقای دیدم مثبت شد یکمی امیدوارتر شدم تا روز ازمایش. واسم دعا کن دوسته خوبم که قلبش تشکیل بشه. انشالله توام خبر بارداریتو بهم بدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنبلی اونم تو سونو نوشته احتمال pco من 24سالمه دکترم میگه بچه ای زوده هنوز ای وف اف برات 😭😭😭😭

منم pco هستم. تو که مشکلت حاد نیست توکلت به خدا باشه استرسو دور کن مطمئن باش طبیعی باردار میشی

منم pco هستم. تو که مشکلت حاد نیست توکلت به خدا باشه استرسو دور کن مطمئن باش طبیعی باردار میشی

انشالله 

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
سنت که کمه نباید نگران باشی من چون اصلا لوله رحمی نداشتم دیگه دکترا مجبور شدن ای وی اف کنن چون انقدر ...

خدا به حق حرمت علی اصغر تو دلیتو نگهداره ممنون از امیدواریت 

انشالله توکل بخدا 

من فقط گاهی درد پریود داشتم و دیگر هیچ. دفعه های قبلی که منفی میشد علائمم بیشتر بود ولی این دفعه اصل ...

حتما تشکیل شده خدا بزرگتر از ارزوهای کوچیک ماست.گلم.اون لحظه ک صدای قلبشو شنیدی تو اوج شادیت منم یاد کن که جوجه های منم گرفته باشم و سالم بیان بغلم😚😘

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
عزیزم خدا برات حفطش کنه... چقدر هزینه کردی ؟

مرسی عزیزم. کله هزینه ها تخم کشی دارو سونوگرافی انتقال فیریز و... تقریبا ۱۴ میلیون. ولی بازم بستگی داره به مرکز ناباروری که میری بعضیا کمتر هزینه کردن

حتما تشکیل شده خدا بزرگتر از ارزوهای کوچیک ماست.گلم.اون لحظه ک صدای قلبشو شنیدی تو اوج شادیت منم یاد ...

چشم فدات شم من همیشه اول برایه همه منتظرا دعا میکنم و بعد برایه خودم شما هم واسم دعا کنید

چشم فدات شم من همیشه اول برایه همه منتظرا دعا میکنم و بعد برایه خودم شما هم واسم دعا کنید

خدا نکنه عزیزدلم الهی پاینده باشیو سایت بالا سره جوجه رنگیه کوچوات بمونه.ممنون گلم ک دعام میکنی😘

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
مرسی عزیزم. کله هزینه ها تخم کشی دارو سونوگرافی انتقال فیریز و... تقریبا ۱۴ میلیون. ولی بازم بستگی د ...

خداروشکر ک نتیجه گرفتی

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان
خدا نکنه عزیزدلم الهی پاینده باشیو سایت بالا سره جوجه رنگیه کوچوات بمونه.ممنون گلم ک دعام میکنی😘

چند روز دیگه ازمایش داری؟ انشالله خبر بارداریتو بهم بده حتما

چند روز دیگه ازمایش داری؟ انشالله خبر بارداریتو بهم بده حتما

۱۰روز دیگه چشم عزیزم.حتما میام خبر میدم.دعا کن برام منم به ارزوم برسم 😚