2777
2789
اخه هر دو لوله رو از دست دادم نمیتونه خارج بشه نگران تشکیل قلبشم فقط

عزیزم مبارک باشه،نگران نباش انشاالله سالم و صالح میاد بغلت.عزیزم چرا لوله هات را از دست دادی؟

و چه مدت طول میکشه که خارج از رحم یا پوچ مشخص بشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا همیش۶ اول برایه همه منتظرا دعا میکنم بعد برایه خودم انتظار خیلی سخته انشالله همه به زودی دامنمو ...

خیلی خوشحال شدم مبارک

ایشالله صحیح و سالم بیاد بغلت

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است

گل گلاب من دوبار خارج رحم باردار شدم و هر دو لولهمو از دست دادم. من موعد پریودم به لکه بینی میوفتادم هم تو خارج رحم هم پوچ و سریع میرفتم ازمایش و چون عدد بتا نرمال نبود زود میفهمیدم

تناب جان مرکز ناباروری مشتاق اصفهان رفتم

خدارو شکر ک بارداری عزیزم. بهت تبریک میگم. نگران نباش خدا خیلی بزرگه این دلخوشیو ازت نگیره ایشالا. ایشالا ک ب سلامت قلبش تشکیل میشه خدای مهربون همونطور ک بهت داده همونطور ازش مراقبت میکنه برای منم دعا کن ک باردار شم

خدای مهربون دختر کوچولومو و آقا جونمو بتو سپردم😔
گل گلاب من دوبار خارج رحم باردار شدم و هر دو لولهمو از دست دادم. من موعد پریودم به لکه بینی میوفتادم ...

عزیزم من الان چند روز از پریودیم گذشته فقط لکه بینی دارم تست بی بی چکم منفیه ممکنه خارج از رحم باردار شده باشم؟ خیلی استرس دارم چ کنم؟

خدای مهربون دختر کوچولومو و آقا جونمو بتو سپردم😔

Mishgolعزیزم من که اون موقع ها بی بی چک میزدم ی هاله خیلی کم رنگ میوفتاد واسه هنین شک میکردم واسه تو چون کلا منفیه فک نمیکنم خارج رحم باشه گاهی به خاطر استرس یا چیزای دیگه لکه بینی پیش میاد. قبلا سابقه لکه بینی داشتی؟