2777
2789
عنوان

آیودی و بارداری

229 بازدید | 18 پست

خانما من آیودی دارم 

الان پنج روزه پریودم عقب افتاده 

پریروز ترشحات خونی دیدم خبری نبود تا دیشب که یکم لک قهوای دیدم اما باز خبری از پریود نیست 

این وسط قرص راکوتان هم میخورم و واقعا خطرناکه 

بی بیچک هم میزنم منفیه 

چند روز بعد لک لانه گزینی بی بیچک مثبت میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیبی بعد از تعویق پریود مثبت میشه

با اینحال اگر باردار شده باشی کاری نمیشه کرد. صبر کک ببین باردازی یا نه

تگر باردار بودی تو سونو انومالی و ازمایشات غربالگری معلوم میشه جنین سالمه یا نه

اگر خدای نکرده مشکل شدید داشت سقط قانونی اتجام میشه

اگر هم ساام بود ک الحمدالله

بابت ای یو دی هم در صورت بارداری اگر نخ ای یو دی دیده بشه برات درش میارن. اگر دیده نشه تا اخر بارداری باید بمونه و اشکالی نداره

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
بیبی بعد از تعویق پریود مثبت میشه با اینحال اگر باردار شده باشی کاری نمیشه کرد. صبر کک ببین باردازی ...

خب سونوگرافی ظاهر رو برسی میکنه اگه از نظر مغزی و عقلی مشکل داشته باشه چی اونم نشون میده؟؟؟

خیلی میترسم 

وای صبر کردن سخته به خاطر شرایطم دارم دیوونه میشم به خدا

دیگ باید ازمایش بدید. حالا هر زمان تونستید. 

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
خب سونوگرافی ظاهر رو برسی میکنه اگه از نظر مغزی و عقلی مشکل داشته باشه چی اونم نشون میده؟؟؟ خیلی می ...

راکوتان اگر قرار باشه ناهنجاری بد انومالی دست و پا و چهره. و اینا مشخصه

ضمن اینکه در ازمایشات مخصوص غربالگری هم اگر عقب ماندگی ذهنب ناشی از سندروم باشه مشخصه

حالا فعلا خودتو درگیر نکن. مطمین شو بارداری بعد با دکترت صحبت کن.