2777
2789
عنوان

چرا انقدر غلط املایی دارن همه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی خیلی باحالید

اما گذشته از شوخی 

بابا ضبط رو اینجوری مینویسن

نه ظبط،نه ضبت،نه زبط 

دیدم که میگم ها...

تو ندانی که خود آن نقطه عشقی،تو خود اسرار نهانی،تو خود باغ بهشتی،تو بخود آمده از فلسفه چون و چرایی....
نی نی صایت دیه جای موندن نیثت دل منم شکثت😭😭😭

اثلا دیگه عَمن نیثت😢😢حمینجوری دارم گیریه میکننم مامانم آمده میگُید چی شده😣نی نی صایت خی لی بَدی

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
راست میگه استاتر .بعضی غلط املایی ها .واقعا رو اعصابه 

فدای تو دختر

تو ندانی که خود آن نقطه عشقی،تو خود اسرار نهانی،تو خود باغ بهشتی،تو بخود آمده از فلسفه چون و چرایی....

دیگه همه میدونن اکثر غلط املایی ها بخاطر تایپ سریعه نه بی سوادی 

انگار امثال شما غلط املایی بگیرن بهشون جایزه میدن 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
خدایی خیلی باحالید اما گذشته از شوخی  بابا ضبط رو اینجوری مینویسن نه ظبط،نه ضبت،نه زبط  ...

بیشترین غلط املایی که دیدم همین ضبطه ..یا مثلا حضوری خیلیا حظوری مینوسن 

فقط اونایی که خب رو خوب و اصلا رو اصلن مینویسن😐😂

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد    ایشالا تا اون موقع خونه خریده باشیم ، و واکسن کرونا کشف شده باشه   .                                 Kiyanaa@ عاشقتم عنچوچک💕
بیخیال قسه نخور بیا باهم بریم عذیذم😭😭

اظیزم نه عذیذم

مگه تو سواد نداری😡

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
در مورد چه موضوع مسخره ای تاپیک زدی دیگه همه میدونن اکثر غلط املایی ها بخاطر تایپ سریعه نه بی سوادی ...

نه اتفاقا غلط املایی فرق داره با اشتباه تایپی

بعد هم هدفم اینه که بگم مطالعه کنید....یا ایها الناس

نه اتفاقا غلط املایی فرق داره با اشتباه تایپی بعد هم هدفم اینه که بگم مطالعه کنید....یا ایها الناس

بیا کتاب معرفی کن

اینجوری هدفت اصلا مشخص نیست😕

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.