2777
2789
عنوان

این تاپیک تعطیل است

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 24 پست
وای اره به خدا الان من داشتم تاپیک اون خانمی که داشت در مورد درامد تو خونه حرف میزد و یه برنامه معرف ...

اره تو تاپیکایی که منم بودم همشون خوب بودن نمیدونم چرا  تعطیل از دم 

میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏
تو یه تاپیک هم منو زیاد ریپلای کرده بودن ولی تعطیل شده بود خیلی کنجکاو شدم

الان چه حسی داری 😂😂

میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه واقعا باید نی نی یار جواب بده.. نی نی سایت شده فقط تاپیک عکس خرید و چشم و ابرو و حس ششم...این چه وضعشه

عشق چیست؟؟   شخصی به همسرش میگوید: من عاشق تو هستم،و بدون تو نمیتوانم زندگی کنم.اما این عشق نیست،گرسنگی است...شما نمیتوانید در آن واحد هم کسی را دوست داشته باشید هم بی تابانه نیازمندش باشید...عاشق واقعی کسی است که معشوقش را آزاد میگذارد تا خودش باشد..در عشق اجباری نیست..عشق یعنی امکان انتخاب  به معشوق دادن....برای آنکه چیزی یا کسی را بدست آوری ،،رهایش کن................ .  .......شما برای شاد بودن نیاز به  هیج مردی ،ندارین..این مخصوص بعضی خانمهای نی نی سایته که میگن چرا شوهرم بغل نمیکنه ،چرا کنارم نمیخوابه،شما اول خودتو قوی کن و بدون فقط بخدا و محبت خدا نیازی داری و بس.بعد ببین چطور شوهرت میجسبه بهت،یک جور قانون جذب هم هست😉 امتحان  کن😊خدایا شکرت که در تاریخ ۹.۹.۹۹. منم به حاجتم رسیدیم.و به چشم خودم معجزه اتو دیدم.شکرت.شکرت.شکرت.
دیگه واقعا باید نی نی یار جواب بده.. نی نی سایت شده فقط تاپیک عکس خرید و چشم و ابرو و حس ششم...این چ ...

نی نی یار فقط تعطیل میکنه همین 

فکز کنم نی نی یار شب امشب اعصاب نداره  داره همه رو از دم میترکونه 😂

دقیقا خیییلی اعصابش خورده سر ما خالی میکنه 😂😂