2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد داره؟

همون ای وی افه؟

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
درد داره؟ همون ای وی افه؟

اره ای وی اف هست خودم نمیدونم درد داره یانه 

فقط نگران درد داشتن هستم روز انتقال

اگه بدونم درد داره اماده میشم برای درد داشتن و استرسم کم میشه

باید مثانه ن نیمه پر باشه.. گفتن یه لیوان چایی شیرین بخورین بیاین. من چایی رو خوردم گفتم جیش ندارم هی آب خوردم اونجا دکتر نمیومد همینکه رفتم دستشویی دکتر اومد دوباره هی آب خوردم.. بچه و ک گذاشت دیگه داشتم میترکیدم تا رسیدم دم در خونه زده بود کیه م پریدم دستشویی برای جیش.. درد نداره خودتو شل میگیری رحمتو باز میکنه میزاره.. فقط همون یه لیوان چایی شیرین بخور آب نخور زیاد

خیلی راحته. مت معاینه. میخابی و همراه با دستگاه سونو  و فک کنم سرنگ جنین رو وارد رحم میکنن دردم ...

من رفتم برا عکس رنگی همه گفتن درد نداره ولی وحشتناک درد داشت برام

من رفتم برا عکس رنگی همه گفتن درد نداره ولی وحشتناک درد داشت برام

منم همینطور😢😢😭😭

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

ببخشید میپرسم چقد هزینه داشت؟بیمه شامل میشه؟

درد نداره.. فقط مثل عکس رنگی باید دهانه رحمتو باز کنه با اون  چیزی ک میزاره سر رحمت.. من احساس می‌کردم یه لوله پولیکا بهم وصل کردن دهانه رحمم همونقد باز شده . صبح ک بیدار شدی فقط یه لیوان چایی شیرین بخور برو تا اونموقع خودش جیش درست میشه مثانه ت نیمه پر میشه. آب نخور دیگه.

من قبلش آی یو آی کرده بودم بی نهایت برام سخت بود که اون لوله رو عبور بدن خیلی درد کشیدم و... که ولش کن توضیح نمیدم،

برا آی وی اف که انتقال داشتم گفتم بی هوشم کنید من خیلی میترسم دکترم گفت من حواسم هست مشکلی پیش نمیاد،

خلاصه کلی نفس عمیق کشیدم و خودمو شُل گرفتم و دعا خوندم که گفت تموم شد😊، اصلا متوجه نشدم ،

توهم نترس و ریلکس باش اصلا درد نداره مثل پاپسمیر میمونه دکترتم کارش خوب باشه دیگه هیچی نمیفهمی،

ان شاالله بسلامتی مثبت هم میشی عزیزم