2777
2789
عنوان

چله یس دوستان همراهی کنید

132 بازدید | 23 پست

سلام خانمها تا دوشنبه فرصت هست لطفا شرکت کنید

حسینِ من….. بیا و این دل شکسته را بخر… حسینِ من…. مسافر جامانده را با خود ببر…. السلامُ علیک یا ابا عبْدالله

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی چیطوری ؟!  من میتونم هرروز بخونم تا دوشنبه ؟

گلم از روز دوشنبه به مدت چهل روز میخونیم هر روز به نیت یک نفر از اعضای گروه

حسینِ من….. بیا و این دل شکسته را بخر… حسینِ من…. مسافر جامانده را با خود ببر…. السلامُ علیک یا ابا عبْدالله
گلم از روز دوشنبه به مدت چهل روز میخونیم هر روز به نیت یک نفر از اعضای گروه

چ خوب ..‌ 

من هستم 

با خدا باش و پادشاهی کن... خدایا این بارم چشام به دستای مهربونته ...از تنهایی میترسم خودت بغلم کن ...
عزیزم توی این چهل روزی که ختم میگیرن اگه ادم پریود باشه باید چکار کنه؟؟خیلی برام سواله 

ختم  ب پریودی ربطی ندارد فکنم مثه نماز نیست

با خدا باش و پادشاهی کن... خدایا این بارم چشام به دستای مهربونته ...از تنهایی میترسم خودت بغلم کن ...
اخه قران که میخونی مگه نباید وضو بگیری🙄

خوب 

وضو چ ربطی ب پریودی داره ... امام زاده ام میشه بری فقط نماز نمیتونی بخونی

عزیزم توی این چهل روزی که ختم میگیرن اگه ادم پریود باشه باید چکار کنه؟؟خیلی برام سواله 

تو این ۷ روز ماهیانه هر روز ۱۴۰ مرتبه صلوات میفرستین و بعد از پاکی ان شالله ختمهای نخونده رو میخونید تا چهل تا کامل بشه

خوب  وضو چ ربطی ب پریودی داره ... امام زاده ام میشه بری فقط نماز نمیتونی بخونی

یعنی اگه بین چله ای که گرفتم پریود بشم میشه ادامش بدم؟؟؟اخه سجده داره

گروه زرد💛قد ۱۷۱💛وزن اولیه۸۷💛وزن فعلی۸۴💛وزن هدف۶۵💛 دعاکنید منم مامان بشم😔💔💔
تو این ۷ روز ماهیانه هر روز ۱۴۰ مرتبه صلوات میفرستین و بعد از پاکی ان شالله ختمهای نخونده رو میخونید ...

از کسی شنیدین؟واقعیت داره؟؟

یعنی اگه بین چله ای که گرفتم پریود بشم میشه ادامش بدم؟؟؟اخه سجده داره

یس نداره 

اخه قران که میخونی مگه نباید وضو بگیری🙄

عزیزم میتونی بخونی ولی بیشتر از ۷ ایه کراهت داره و نباید دستت به ایات بخوره

تو این ۷ روز ماهیانه هر روز ۱۴۰ مرتبه صلوات میفرستین و بعد از پاکی ان شالله ختمهای نخونده رو میخونید ...

و اینکه من خونریزیم۴روزه یعنی اون ۴روز صلوات بگم بعد که غسل کردم و پاک شدم بشینم ۴دور بخونم؟؟؟