2777
2789
عنوان

بچه ها سوال مذهبی دارم کممممممممممک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 46 پست
نه خب نمازه خودش ر و بخونه کافیه

خیلی ممنون جان دلم من حتما دعات میکنم مرسی جواب دادی

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چله حق شناس شما وقتی پریود شدی باید نائب بگیری نماز چله رو بخونه ..به نماز واجب چه ربطی داره شما ...

نائب زیارت عاشورا رو بخونه و نماز رو

و مراقبت کنه

منم هیچی فقط مراقبت نماز واجبام هیچ؟

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
عزیزم  ببین قانون کلی اینه چله ی حق شناس که نماز داره کس دیگه جات میتونه بخونه ولی تحت هیچ ...

خیلی ممنون

گفتی نماز برام میخونی و من مردم برات جانم🙈

نائب زیارت عاشورا رو بخونه و نماز رو و مراقبت کنه منم هیچی فقط مراقبت نماز واجبام هیچ؟

اره دیگه چون وقتی عذر داری نمازی بهت واجب نیس .اون نائب فقط باید نمازای واجب خودشو بخونه همین.

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
اخه من الان عذر شرعی دارم نخونه؟

خوب تنها عذر شرعی که خانوما دارن پریوده دیگه اگر اینه که نماز واجب به شما واجب نیست اگر نیاز به غسل دارید که باید برید غسل کنید نماز بخونید دیگه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اره دیگه چون وقتی عذر داری نمازی بهت واجب نیس .اون نائب فقط باید نمازای واجب خودشو بخونه همین.

من مامانم رو خفه کردم بیچاره رو😭

😍😍😍 هرموقع لازم بود بهم بگو فقط

آخ😍من امروز 

نزدیک غروب دنبال یه نایب بودم فقط امروز رو جای من بخونه سقط شدم کسی نبود و تهش رفتم خودم خوندم و نمازشو مامانم خوند

من خیلب دعات میکنم،دلت خیلی مهربونه

نه عزیزم نماز واجب دیگه لازم نیست اخه تو وقتی عذرشرعی داری مگه نمازمیخونی حتی قضاشم بهت واجب نیست...

چقدر کمک کردی امروز

دورت بگردم دعات میکنم😭🥺

ممنون عزیزم  حالاکسی برات خوند یانه

خودم خوندم و نمازاشم مامانم خوند

فقط دوبار گفتم مامان🥺