2777
2789
عنوان

بچه ها سوال مذهبی دارم کممممممممممک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 46 پست
ادم زنده نمیتونه نائب بگیره.چه جوریه قضیه شما

چله دارم،چله حق شناس

اصلا باید نماز واجب هامو بخونه؟؟

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز مستحبیه اونو میشه .ولی  واجب و باید خودت بخونی

اخه من الان عذر شرعی دارم

نخونه؟

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
چله دارم،چله حق شناس اصلا باید نماز واجب هامو بخونه؟؟

نه خب نمازه خودش ر و بخونه کافیه

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
نه خب نمازه خودش ر و بخونه کافیه

مطمعنی؟

چله دارم،چله حق شناس اصلا باید نماز واجب هامو بخونه؟؟

نه چله حق شناس شما وقتی پریود شدی باید نائب بگیری نماز چله رو بخونه ..به نماز واجب چه ربطی داره شما تو پریودی که نماز واجب نداری

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
مطمعنی؟

اره دیگه چکار به شما داره نماز خودش رو بخونه

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
اخه من الان عذر شرعی دارم نخونه؟

عزیزم 

ببین قانون کلی اینه

چله ی حق شناس که نماز داره

کس دیگه جات میتونه بخونه

ولی تحت هیچ شرایطی کس دیگه نمیتونه برات نماز واجب بخونه.

حق شناس چون مستحبیه میتونه.

بعدشم همراه چله حق شناس حتمنی وجود نداره که واجب هات باید خونده شه

در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..
هر نیازی ک داره مستقیم‌ب خدا بگو خودت نماز بخون و دعا کن...چله حق شناس دیگه چی چیه بابا

چله زیارت عاشورا ست