دلیار_سابق مدیر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2544 عنوان بچه ها سوال مذهبی دارم کممممممممممک😭 | مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 46 پست بچه ها اگر کسی نائب ما بشه علاوه بر نماز خودش باید نماز های واجب مارو بخونه و اینکه چه نیتی باید بکنه؟توروخدا کمک کنید😭 *این کاربری رو زیاد جدی نگیرید... چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره. که یک کدومشونم خودش نیست🦋 1399/05/03 | 23:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلیار_سابق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2544 ادم زنده نمیتونه نائب بگیره.چه جوریه قضیه شما چله دارم،چله حق شناساصلا باید نماز واجب هامو بخونه؟؟ *این کاربری رو زیاد جدی نگیرید... چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره. که یک کدومشونم خودش نیست🦋
الیجانهستم عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 5092 هرموقع لازم بود بگو من جات بخونم صلواتی میخونم برا دلت عزیزم ینی نماز چله رو هاو خود چلهولی نماز واجب رو فقط باید خود فرد بخونه در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..
دلیار_سابق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2544 نماز مستحبیه اونو میشه .ولی واجب و باید خودت بخونی اخه من الان عذر شرعی دارمنخونه؟ *این کاربری رو زیاد جدی نگیرید... چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره. که یک کدومشونم خودش نیست🦋
مامان_گلهای_بهاری عضویت: 1395/08/19 تعداد پست: 37491 من در مورد جزییات این چله اطلاع ندارم ولی هر ادمی تا زنده هست به هیچ وجه کسی نمیتونه به نیابتش نماز واجب بخونه اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
الیجانهستم عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 5092 چله حق شناس اصلا چی چی هست یه چله اس که خوب حاجت میده در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..
یازهرا۷۷ عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 5635 چله دارم،چله حق شناس اصلا باید نماز واجب هامو بخونه؟؟ نه خب نمازه خودش ر و بخونه کافیه اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
_fandogh_ عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 6941 هرموقع لازم بود بگو من جات بخونم صلواتی میخونم برا دلت عزیزم شما اینقدر مهربونی میشه برای من دعا کنی از ته قلبت❤
دلیار_سابق مدیر استارتر عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 2544 نه خب نمازه خودش ر و بخونه کافیه مطمعنی؟ *این کاربری رو زیاد جدی نگیرید... چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره. که یک کدومشونم خودش نیست🦋
👈_یخ_ناز_هستم_💃_💞 عضویت: 1395/04/31 تعداد پست: 9696 چله دارم،چله حق شناس اصلا باید نماز واجب هامو بخونه؟؟ نه چله حق شناس شما وقتی پریود شدی باید نائب بگیری نماز چله رو بخونه ..به نماز واجب چه ربطی داره شما تو پریودی که نماز واجب نداری امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
جواهرم عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 3313 تو چله حق شناس اگر باشه چی نمیدونم.. ولی خب اصل چله اینه خودت انجام بدی دیگه.. از بچه ها بپرس
یازهرا۷۷ عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 5635 مطمعنی؟ اره دیگه چکار به شما داره نماز خودش رو بخونه اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
الیجانهستم عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 5092 اخه من الان عذر شرعی دارم نخونه؟ عزیزم ببین قانون کلی اینهچله ی حق شناس که نماز دارهکس دیگه جات میتونه بخونهولی تحت هیچ شرایطی کس دیگه نمیتونه برات نماز واجب بخونه.حق شناس چون مستحبیه میتونه.بعدشم همراه چله حق شناس حتمنی وجود نداره که واجب هات باید خونده شه در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..
فرنیاااا عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 3545 هر نیازی ک داره مستقیمب خدا بگو خودت نماز بخون و دعا کن...چله حق شناس دیگه چی چیه بابا .
الیجانهستم عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 5092 شما اینقدر مهربونی میشه برای من دعا کنی از ته قلبت❤ قربونتچشمشماهم منو دعا کن😍👌 در انتظار معجزه ی خدا برای مادر شدن..
یازهرا۷۷ عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 5635 هر نیازی ک داره مستقیمب خدا بگو خودت نماز بخون و دعا کن...چله حق شناس دیگه چی چیه بابا چله زیارت عاشورا ست اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا