2777
2789
عنوان

قهر خر است😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 61 پست
تقصیر خودش بود ولی اشتباه کردم دیروز از همه جا حرف میزد مثل روزای عادی من کشش دادم 

خب خودت برو اتاق بگو شنیدم دلت میخواد آشتی کنیم😂

تو هم کشش نده.بذار زودتر تموم شه قهر

بفرمایید گروه تلاوت روزانه قران حتی یک صفحه.ختم قران سوره به سوره هم داریم با مهلت یک هفته تل گرام@quraan_gp

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی چقدر شب تا صب دو تامون بیدار بودیم ولی اصلا نیومد طرفم خیلی ناراحتم  

پیش هم خوابیدین؟الکی خودتومیزدی به خواب یهوانگارکه کابوس دیدی خودتوپرت میکردی بغلش😅

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
انگار دیروز تولد بچه خواهرشوهرم بود بعداز اون مادرشوهرم اینا موندن باغ به منم گفتن بیام خونه نخواستم ...

از فرصت استفاده کن چطور دلت میاد خرابش کنی بپر بغلش کن همه چی حل میشه من خیلی مغرورم ۳۰سال ازدواج کردم تا الان هم منت نکشیدم ۲سال پیش سر یه چیز بیخود قهر کردم یوبار اومد ولی پس زدم دیگه نیومد باوررنمیکنی ۲۶روز قهر بودم اخر خودم رفته بودم خونه خواهرم اومد دنبالم تو ماشین تنها بودیم دستش گرفتم همونجا اشتی کرد فهمیدم که مردها هم غرور دارن 

اون باید دلجویی کنه من به خاطر قسم خوردنم ناراحتم

عزیزم زندگی صحنه ی جنگ و لجبازی نیست که تو بگی اول اون دلجویی کنه و اونم بگه اول اون دلجویی کنه

زنوشوهر که نباید لجبازی کنن اخه

پیش هم خوابیدین؟الکی خودتومیزدی به خواب بهوانگارکه کابوس دیدی خودتوپرت میکردی بغلش😅

اخه من خیلی خرم نزدیکم خوابیده بود یهو دیدم از تشک اومدم پایین از بس اومدم اینور که بهش نخورم مثلا قهرم 😥