از دو روز پیش با نامزدم قهرم دیشب موندم خونشون دلم میخواس بغلم کنه یا حداقل دلمو بدست بیاره😔 الانم من خوابیدم تو حال اون تو اتاقه دلم میخواد برم پیشش ولی وقتی دعوا کردیم قرانو قسم خوردم که محلش نمیدم ...😔 دعایی ذکری چیزی بلدین اون بیاد پیشم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انگار دیروز تولد بچه خواهرشوهرم بود بعداز اون مادرشوهرم اینا موندن باغ به منم گفتن بیام خونه نخواستم ...
از فرصت استفاده کن چطور دلت میاد خرابش کنی بپر بغلش کن همه چی حل میشه من خیلی مغرورم ۳۰سال ازدواج کردم تا الان هم منت نکشیدم ۲سال پیش سر یه چیز بیخود قهر کردم یوبار اومد ولی پس زدم دیگه نیومد باوررنمیکنی ۲۶روز قهر بودم اخر خودم رفته بودم خونه خواهرم اومد دنبالم تو ماشین تنها بودیم دستش گرفتم همونجا اشتی کرد فهمیدم که مردها هم غرور دارن