sehar مدیر استارتر عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 700 عنوان کیا همیشه تو زندگیشون پر استرسه؟ 112 بازدید | 14 پست خیلی حالم بده ایقد دلشوره دارم نمیدونم چیکار کنم من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍 1399/05/02 | 23:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهسان۷۱ عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 4686 من ن من من .به خدا من .به قران .من هر ثانیه ام استرس دارم پسرم .۸/۸/۹۹ ساعت ۵ عصر روی ماهتو دیدم خدارو شکر تورو دارم
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96739 من دیگه عادت کردم😂 #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
mishani عضویت: 1398/10/13 تعداد پست: 2145 منم خیلی حساس و زود رنجم همش دلنگرانم ک اخرش دکترلازم شدم الان خداروشکربهترم
sehar مدیر استارتر عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 700 چرا؟ ی اتفاقایی افتاده تقصیر من نیست ولی منو اوردن توش کلا هر روز ی جریان دارم من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍
sehar مدیر استارتر عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 700 من ن من من .به خدا من .به قران .من هر ثانیه ام استرس دارم چرا؟؟ من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍
sehar مدیر استارتر عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 700 من دیگه عادت کردم😂 میشه عادت کرد؟؟ من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍
sehar مدیر استارتر عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 700 منم خیلی حساس و زود رنجم همش دلنگرانم ک اخرش دکترلازم شدم الان خداروشکربهترم منم اینجوریم قوی نیستم خیلیی ضعیفم سر هر چیز کوچیکم ک باشه زود میریزم بهم همشم استرس دارم من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍
mishani عضویت: 1398/10/13 تعداد پست: 2145 منم اینجوریم قوی نیستم خیلیی ضعیفم سر هر چیز کوچیکم ک باشه زود میریزم بهم همشم استرس دارم ولی اصلاخوب نیست بعده یه مدت ب مرور ارامشتو از دست میدی و مدام توحالت بی قراری و پراسترسی سعی کن خودت خودتوخوب کنی
sehar مدیر استارتر عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 700 ولی اصلاخوب نیست بعده یه مدت ب مرور ارامشتو از دست میدی و مدام توحالت بی قراری و پراسترسی سعی ... من الان اینجوریم تو ی شرایطی بزرگ شدم ضعیف بار اومدم الانم شغلم پر استرسه اصلاا ارامش ندارم من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍
sehar مدیر استارتر عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 700 ولی اصلاخوب نیست بعده یه مدت ب مرور ارامشتو از دست میدی و مدام توحالت بی قراری و پراسترسی سعی ... چجوری خودمو خوب کنم؟؟ی چیزایی خارج از اراده و اختیار من اتفاق میوفته دوس دارم برارامشی برسم ک اگه دنیا زیر رو شد هیچ تاثیری روم نزاره من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96739 میشه عادت کرد؟؟ وقتی هی بد بیاری اره #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم