2777
2789
عنوان

کسایی ک با بورس اشنان جواب بدن لطفا

105 بازدید | 15 پست

من دیروز ی عرضه اولیه خریدم ۱۱۵ سهم (۲۵۰ هزار تومن)

الان میبینم بهم ۴۷ تا سهم اختصاص داده شده(یعنی ۷۳ تومن)

بقیه پولم کجا رفته؟؟؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستان منم عرضه اولیه آبادارو سفارش خرید زدم همون طور تو سفارشاتمون مونده هم خودم هم شوهرم پولمونم بلوکس. شنبه معلوم میشه خریده برامون یا نه؟

مرجان لب لعل تو مر جان مرا قوت،   یاقوت بگویم لب لعل تو و یا قوت،   قربان وفاتم به وفاتم گذری کن،    تا بوت همی بشنوم از رخنه تابوت
بچه ها این عرضه ی اولیه ها خوبه؟چطوره؟

والا منم شنیدم خوبه

اما مبلغ پایین خوب نیس چون کسی خرید و فروش نمیکنه پس قیمتش میاد پایین

من نمیدونستم ۴۷ سهم ب هر نفر میرسه وگرنه اصلا نمیخریدم

دوستان منم عرضه اولیه آبادارو سفارش خرید زدم همون طور تو سفارشاتمون مونده هم خودم هم شوهرم پولمونم ب ...

اره عزیزم نهایت تا شنبه معلوم میشه

میاد تو قسمت دارایی

واسه منم تو سفارشات مونده زده قسمتی معامله شد

والا منم شنیدم خوبه اما مبلغ پایین خوب نیس چون کسی خرید و فروش نمیکنه پس قیمتش میاد پایین من نمیدو ...

راستش منم میخام برم ثبت نام کنم ولی خب نمیدونم چطور هست.

میگن وقتی خرید و فروش داره میشه و به حداکثر خودش میریه باید بفروشی چون دیگه بعدش موندنش فایده نداره. دبروز تو تلویزیون توضیح میدادو اینکه بین همه عادلانه تقسیم میشه و تاضا برا زیاده

راستش منم میخام برم ثبت نام کنم ولی خب نمیدونم چطور هست. میگن وقتی خرید و فروش داره میشه و به حداکث ...

اره عزیزم درسته اما عرضه های اولیه با مبالغ کم فایده نداره چون ملت ب اون ۷۰-۸۰ تومن نیاز ندارن پس خرید و فروشش نمیکنن و سود نمیده