2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمو بزرگم.۴۰ بابابزرگم نشده اومد گفت ارث منو بدید بی چشم و رو. بابابزرگم یه ماه مریض بود هفته ای یه بار عین غریبه ها اومد و رفت.بابابزرگمم دوستش نداشت و ازش ناراضی بود.منم بعد اون نه بهش سلام دادم نه عروسیم دعوتش کردم

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

جاریه کوتوله و چاقم☹🥴

پیری میگفت اگر میخوای جوان بمانی راز دلت را فقط ب کسی بگو که" د وستش داری و دوستت دارد"  خندیدم و گفتم پس چرا تو جوان نماندی؟؟!!!!              پیر لبخند تلخی زد و گفت:"دوستش داشتم..اما دوستم نداشت"                                                                  اسمم رزاس😍😍(رزا بودم وقتی رزا مد نبود)                 تاریخ شروع رژیم ۱۷/۴وزن:۷۶/۹۰۰😑😑🌸🌸🌸🌸هدف اول ۷۰😐🌸🌸🌸🌸هدف دوم:۶۵😊🌸🌸🌸🌸هدف سوم:۶۰😛😛🌸🌸🌸🌸🌸هدف اخر۵۸😍😍😍😍😍 من میتووووووووونم😍😍
کوتوله و چاق رو نگو بگو جاریم

نمیشه 

من کسی و مسخره نمیکنم ولی این انقد مسهرم کرده ک نگو😥😥 ب همه گفته بود اندام من خیلی چرته و... 

پیری میگفت اگر میخوای جوان بمانی راز دلت را فقط ب کسی بگو که" د وستش داری و دوستت دارد"  خندیدم و گفتم پس چرا تو جوان نماندی؟؟!!!!              پیر لبخند تلخی زد و گفت:"دوستش داشتم..اما دوستم نداشت"                                                                  اسمم رزاس😍😍(رزا بودم وقتی رزا مد نبود)                 تاریخ شروع رژیم ۱۷/۴وزن:۷۶/۹۰۰😑😑🌸🌸🌸🌸هدف اول ۷۰😐🌸🌸🌸🌸هدف دوم:۶۵😊🌸🌸🌸🌸هدف سوم:۶۰😛😛🌸🌸🌸🌸🌸هدف اخر۵۸😍😍😍😍😍 من میتووووووووونم😍😍
نمیشه  من کسی و مسخره نمیکنم ولی این انقد مسهرم کرده ک نگو😥😥 ب همه گفته بود اندام من خیلی چر ...

بذار بگه

منم میگم اندامت چرته

ایا با گفتن من اتفاقی افتاد اصلا

اتفاقا اصلا برات مهم نباشه 

رفیقم بود 
بذار بگه منم میگم اندامت چرته ایا با گفتن من اتفاقی افتاد اصلا اتفاقا اصلا برات مهم نباشه 

خیلی روم تاثیر گزاشت حرفاش در حالی ک هم وزن من و با قد کوتاه تر از من بود☹

خیلی روم تاثیر گزاشت حرفاش در حالی ک هم وزن من و با قد کوتاه تر از من بود☹

دیوانه ای مگه

چه تاثیری

ببین کلا همه حرف رو پیدا میکنن میگن

خودمو مثال میزنم متوجه شی

قد من ۱۷۰ شوهرم ۱۷۲ هی شوهرم دو سانت قدشو میزنه سرم

ببین اون اگه ادم فهمیده و باشعوری باشه میفهمه قد ۱۷۲ برای یک مرد فوق العاده کم و خجالت اوره اما نمیفهمه حالا هی بشینم بگم وااای چرا 

تو وزنت و قدت‌همینه

شوهرتم اینو دیده و میخواد

به کسی هم ربط نداره

اصلا درگیری ایجاد نکن برا خودت

هنیشه اگرم‌دیدی پشتت چیزی گفته به طرف بگو شنونده باید عاقل باشه و یه لبخند همین

زرافه هم درازه ایا خوبه

منش و انسانیت مهمه

رفیقم بود