2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین به کمکتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 22 پست
دیروز جاریم بچمو از خونش بیرون کرده در صورتیکه بچه اون صب تا شب خونه ماس.از دیروزه تو ذهنم باهاش میج ...

چرا تو واقعیت حرفاتو بهش نمیزنی؟انقد ریختی تو خودت که اینطوری شدی 

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
چرا تو واقعیت حرفاتو بهش نمیزنی؟انقد ریختی تو خودت که اینطوری شدی 

میترسم دعوا بشه.آخه وقتی میخوام حرفمو به کسی بزنم نمیتونم با ارامش بگم و دست و بدنم میلرزه و ضایع استرس میگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم دعوا بشه.آخه وقتی میخوام حرفمو به کسی بزنم نمیتونم با ارامش بگم و دست و بدنم میلرزه و ضایع اس ...

باهاش دعوا نکن که با خنده و شوخی حرفتو بزن بهش نگران نباش اگه ناراحتم شد اشکال نداره مهم خودتی که خالی میشی 

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
باهاش دعوا نکن که با خنده و شوخی حرفتو بزن بهش نگران نباش اگه ناراحتم شد اشکال نداره مهم خودتی که خا ...

این با خنده حرف زدن خیلی خوبه که متاسفانه من بلد نیستم و جوابام از رد یادم میاد

این با خنده حرف زدن خیلی خوبه که متاسفانه من بلد نیستم و جوابام از رد یادم میاد

از یه جایی باس شرو کن دیه یاد میگیری امتحان کن 

چی هست این قرص.عوارض نداره.دلم میخواد بدون قرص بخوابم

بخور عزیزم اگه بد بود 

هر چی دلت می خواد بخور 

سه تا ترکیب هستش 

استامینوفن 

کافیین 

"ما هر آنچه را که به آن فکر کرده، چه خوب چه بد، جذب خود می‌کنیم. "

سلام. جالبه که امروز گفتی دنبال رزا میگردی امروز خودش تگم کرد و پیداش کردم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5618376/کاربری-های-قبل-من-نفس-خستهرزا-خستهآروزیم-مردن?postId=169907672

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!