واکسن یکسالگی هیچ عوارصی نداره. من دیروز پسرمو ۱۸ ماهگی زدم پدرمو دراورده از دیروز. بدترینش ۱۸ ماه ...
منم دو هفته پیش زدم عزیزم چهار ماه هم دیر تر از موعد بردمش از بس میترسیدم همه میگفتن خیلی بده
واقعا هم سنگین بود ولی دوروزه خوب شد رو پاش ویکس بزن گرمش کن و ماساژ بده راه میوفته سریع
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پسر من حتی حین تزریق واکسن آخ نگفت .فکر میکردم بعد دردش شروع میشه ولی اصلا خبری نبود.عجب واکسن خوبیه ...
وای پسره من شهریور باید بزنه از الان غصه م گرفته دخترم واکسناش خیلی راحت بود نه تب میکرد نه درد داشت ولی ۱۸ماهگی رو سه روز راه نرفت حالا واسه پسرم خیلی غصه میخورم😥
بخدا میترسم دیگه میگم دردش نیاد باباش که دیگه از من بدتره باز من منطقی تر رفتار میکنم همسرم خیلی افر ...
راحتترین واکسنه حالا خودتون خندتون میگیره بسکه راحته حتی تب هم نداره و استامینوفن نمیخواد
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست