2777
2789
عنوان

واکسن یکسالی

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 67 پست

واکسن چند ماهگیه که میگن تبش بعد از چند روز تازه شروع میشه؟

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واکسن یک سالگی  سبک ترین واکسنه ،تب و درد کمی داره ایشالا برای کوچولوی شما هم همینطور باشه

فقط زیر انداز یه بار مصرف ببر زیرش بنداز.

آرزو میکنم اجابتی نزدیک برای دعایت ...😊

پسر من موقع واکسن زدن نگا امپول میکرد میخندید نه تب کرد و نه استامیوفن خورد نگران نباش

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰

وقتی میری درمانگاه یک متر و نیم سفره ی یکبار مصرف همراه خودت ببر هر جا گذاشتی زیرش سفره پهن کن ماسک و دستکش هم بزن

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

به بازوش میزنن درد نداره اصلا 

تب هم نمیکنه 

خود بهداشت بهتون میگه اصلا استا ندید چون اصلا تب نداره واکسنش

لیدوکایین هم  وی پوست رو سر میکنه من از بهداشت پرسیدم البته برای ۱۸ ماهگی سوال کردم گفت تاثیر نداره چون واکسن توی پوست میره و لیدوکایین روی پوست رو بی حس میکنه

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

پسر من حتی حین تزریق واکسن آخ نگفت .فکر میکردم بعد دردش شروع میشه ولی اصلا خبری نبود.عجب واکسن خوبیه .واکسن یک سالگی.اما در عوض واکسن یک سال و نیم .....!داغونمون کرد !