2777
2789
اون مرده بزار بیشتر تو غرور داشته باشه شما کوتاه بیا پیامش بده

من روز اول دعوامون شب ی پیام بهش دادم تلگرام آنلاین میشه ولی سین نمیزنه 

یعنی چی ؟

یعنی نمی‌خواد فعلا آشتی کنیم 

من احمقم دوباره بهش پیام یدم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون مرده بزار بیشتر تو غرور داشته باشه شما کوتاه بیا پیامش بده

کی گفته😒مگه زن غرور نداره

مرد باید ناز کش باشه غلط کزده غرور داشته باشه بزای زنش

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

قهرتون تقصیر کیه؟هر کی مقصره باید پیام بده عذر خواهی کنه و پا پیش بزاره

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
من روز اول دعوامون شب ی پیام بهش دادم تلگرام آنلاین میشه ولی سین نمیزنه یعنی چی ؟یعنی نمی‌خواد فعلا ...

پررو شده

منم همیشه پیش قدم میشدم هوا ورش داشت پر رو شد

بخدا وقتی محلش ندادم بهتر شد خودش میاد

ولی قهرم اصول داره هااا

قهر کن ولی باز ازش چیزی بخواه 

کلا نرو سکوت

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

وقتی اون پیام من سین نمیکنه من چطور ازش چیزی بخوام

عقدین پس هیچی

چی بگم

منظورم وقتیه باهمین

جفتمون ولی من بابت اشتباهم شب اول عذرخواهی کردم که ایشون هنوز سین نزده

خوب پس بیخیالش شو،تو وظیفه بود پیام بدی عذرخواهی کن حالا بقیه اش بعهده اونه خیلی پا پیچش نشو که دور برمیداره برات

من تو دوران نامزدی بوده که یک ماهم با شوهرم قهر بودم چون تقصیرش بود و توقع داشت من پا پیش بزارم ،ولی نکردم

الان خوب شده دیگه خودش میدونه میگه برا چی قهر کنم آخر که خودم باید بیام منت کشی😁

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
خوب پس بیخیالش شو،تو وظیفه بود پیام بدی عذرخواهی کن حالا بقیه اش بعهده اونه خیلی پا پیچش نشو که دور ...

آره من ایندفعه محاله پا پیش بذارم 

ولی دلم واقعا تنگه با این دلتنگی چیکار کنم ☹️🥲

مطمعنی جواب میده من آخه همش بهش فکر میکنم دریغ از یک زنگ یا پیام

حس و حالی که بهش فکر میکنی خیلی مهمه. 

اگه با ناراحتی و ناامیدی و حس های ناخوشایند بهش فکر کنی تازه دورتر هم میشه. 

تو قانون جذب خیلی احساس مهمه

باید با احساس خوب انجام بشه وگرنه ج نمیده 

باید با شوق و ذوق باشه

مثل روزای اول تون 

دوره نامزدی تون 

برا من زنگ نمیزد

جذبش کردم 

دیدم عصر اونروز پیام داد سلام.... 

و اونوخت من ادامه دادم 

اگه چت جی بی تی داری از اونم بپرسی دقیق بهت میگه با جزئیات