2777
2789
عنوان

وقتی هم زیبایی هم جاذبه داری

749 بازدید | 48 پست

چند روز قبل با یکی از کاربرای اینجا (قبلا تاپیک روتین پوستی داشتند) ویدئو کال در تل.گرام داشتم...

اینقدر زیبا و دلنشین بود که اولین مکالماتش را متوجه نشدم چون داشتم به زیبایی شون نگاه میکردم و گفتم تبارک الله احسن الخالقین😍😁

دوباره ویدئو را دیدم تا بفهمم چی گفتند...

چیزی که خیلی توجهم را جلب کرد، زنانگی خیلی زیاد ایشون بود که زیبایی اش را در نظرم چندبرابر کرده بود...

لحن آروم و طنین صدای خیلی قشنگش و کلمات درستی که استفاده میکرد ...

و اینکه وقتی در سایت بود با آرامش همه سوالات کاربرها را جواب میداد...

وقتی با منم صحبت میکرد، مشخص بود چقدر به مخاطبش احترام میذاره... با آرامش همه را توضیح داد برام...

سکانس ۲ :

امروز یه کلیپی دیدم تو اینستاگرام از یه دکتر دندونپزشک ...میگفت مادرم را بردم دکتر و بیمار بود ...

یه نفر من را شناخت و دو دقیقه ای در مورد دندونش توصیح داد و عکس دندونش را نشونم داد...من فقط بهش گفتم که برو بکِش دیگه این دندون فایده نداره ...

خلاصه با مادرم نشستیم که بریم خونه و مادرم دعوام کرد...گفت اون آقا تو رو آدم حساب کرد و دو_سه دقیقه توضیح داد برات، یه کلام برگشتی گفتی بکش؟

گفتم مامان اخه کشیدنی بود...مامانم گفت خب باشه! 

خلاصه برگشتم آقاهه را پیدا کردم و کامل براش توضیح دادم که چون دندونت اینطوری شد و اونطوری شد برای همین باید بکِشیش و ...

دندونپزشکه میگفت این حرف مادرم از همون حرفایی هست که آویز شد به گوشم!

خلاصه!

رفتار برخی آدمها، سرمشق خوبی هست برامون...

خواستم براتون تعریفش کنم ...به هر صورت  کسانی هستند که ایده رفتاری بگیرند🤌

🥰

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

استارتر خواهش میکنم بیاید تاپیک اخرم نی نی یار به حرفمون گوش نمیدن میخوایم خودمون یکاری کنیم

میدونم توهم گرفتاری های خودتو داری گلم بازم ببخشید🙏🙏🙏🙏🙏

بحث بحث فحاشی جن...سی به خانوماست 

استارتر خواهش میکنم بیاید تاپیک اخرم نی نی یار به حرفمون گوش نمیدن میخوایم خودمون یکاری کنیممیدونم ت ...

به روی چشم 

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بامعصومه حرف زدین؟😂

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

مصی رو میگی؟

بله 

مصی رو میگی؟

عه چه همزمان گفتیم

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

بامعصومه حرف زدین؟😂

بله

بله

چه خوب ،حالشون خوب بود ؟

چه خوب ،حالشون خوب بود ؟

بله ممنون از احوالپرسی تون

خوب بود🙏🙏🥰

بله

حالش خوبه؟؟؟چرا دیگه نمیاد اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟دلم براش تنگ شده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

حالش خوبه؟؟؟چرا دیگه نمیاد اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟دلم براش تنگ شده

خیلی مشغول ادامه تحصیل هست 

و ترافیک کاری  دیگه ای هم داشت...

سخت مشغول رفتن به پله بالاتر تو رشته اش هست...

ممنون از احوالپرسی تون🙏🥰