مثلا جای نمره بنویسه غیبت حذفش میکنه آموزش براش یا صفری یکی چیزی میدن؟؟؟ یا اصن هیچ فعالیتی نکنه نه حضور در کلاس و تمرین و اینا نه امتحان غیبت میزنن یا صفر؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الان که دارم این امضا رو یاد داشت میکنم .مثل یه تیکه کاغذ که تو آسمون سردرگم هست وباد باخودش این ور اون جا به جاش میکنه شدم ....یه آدم کاملا سردرگم که نمیدونه کجای زندگیش هستو از زندگی چی میخواد یه بار عاشق و یه بار فارغ یه بار عاشق درس و پیشرفت یه بار حالش از هرچی درسه و کتابه بهم میخوره واین وسط نگران عمر و جوانی هست که داره از دست میره....نمیدونم باید چیکار کنم و ازکجا شروع کنم ولی اینو خوب میدونم که باید شروع کنم من آدم ساکن بودم نیستم باید پیشرفت کنم فعلا هدفمو گذاشتن روی گرفتن لیسانس میدونم که میشه راهی طولانی در پیش دارم ولی میشه که بشه اینو مطمعنم اگر تا اینجا اومدی ازت خواهش میکنم واسه م دعا کن 🥰۱۴۰۰/۱۰/۰۱
آخه این مردک پروژه داده بود گفته بودم اختیاریه منم ندادم بعد دو روز مونده به پایان حذف اضافه اومده نوشته ک بیشتر نمره واسه پروژس شاید امتحان نگیرم یادمه اونموقع ها تلگرام با فیلترم کار نمیکرد من موقعی دیدم ک زمان حذف و اضافه تموم شد الانم امتحانش در حد ۵ نمرس من چیکار کنم الان😭😭