2777
2789

خوب بوده؟ هزینه چقد شد ؟

❤️❤️❤️❤️😍😍                                                                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوس‌دارم زایمانم طبیعی باشه 

۲۲سالتونه؟!

نینیتون چیه؟!

انشالله ک بسلامتی فارغ شی عزیزم😍😘

اما من فک میکنم طبیعی ترسناکه😭

میشه برام یه صلوات بفرستید ک عاقبت بخیر بشم؟!😊⁦❤️⁩خواستید بگید منم برای خوشبختی شما صلوات بفرستم😘🙏⁦❤️⁩
۲۲سالتونه؟! نینیتون چیه؟! انشالله ک بسلامتی فارغ شی عزیزم😍😘 اما من فک میکنم طبیعی ترسناکه😭

اره عزیزم ۲۲ هستم 

پسره 

سلامت باشی💓

نه عزیزم ترسی نداره من خودم خییییلی ترسوم حتی برای یه امپول زدن هم خیلی میترسم ولی واقعا زایمان طبیعی رو از سزارین بیشتر دوس دارم از الانم ک ۵ ماهمه دارم پیاده روی میرم و ورزش های لگنی رو انجام میدم که ختی بخیه هم نخورم و زایمانم کاملا فیزیولوژیک باشه 

و اینکه اگاهیم رو نسبت ب زایمان طبیعی بالا بردم میدونم مراحلش چ جوریه و باید چ دردایی رو تحمل کنم کافیه ذهنتو اماده کنی

❤️❤️❤️❤️😍😍                                                                          

سلام عزیزم میشه به عکس ان تی من نگاه کنی و نظرتو بگی؟؟؟الان ۱۶ هفته ام و خیلی به آنومالی مونده دلم طاقت نداره میدونم که درگ میکنی ممنون میشم

گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی

سلام خوبی تو یه تاپیکی گفتی میتونی از رو سنو انتی  جنسیت تشخیص بدی 

میتونم عکس بدم ؟؟؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌