2777
2789
عنوان

کیا بچشون مرحله اول سنجش رد شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 24498 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش دبستانی نرفته اصلا   و حتی مهد هم نرفته  

خب پس حق داشته هم ترسیده هم استرس گرفته هم حتما اون سوالا رو جوابش نمیدونسته . من دخترم یکسال فرستادم مهد یکسالم پیش دبستانی خودمم تو خونه از اینترنت سوال در میارم باهاش کار میکنم 

اشکال نداره بچه شاید حالش اون روز خوب نبوده خجالتی نیست؟؟ تو مرحله بعد میره تست تخصصی ان شالله جوا ...

کامل بلده  ولی پیش دبستانی نرفتا    مگه پیش دبستدنی واجب بود؟  من از مدیرش پرسیدم گفتن دلبخواهیه

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  
عزززيززم شايد هول شده تو جمع غريبه پرسيدن جواب نداده

اصلا خجالتی نیست  منتها پیش دبستانی نرفته  شاید از اونا  پرسیدن

باورت نمیشه  تا ۲۰  بلده هم فارسی هم انگلیسی    شماره ها و ساعت رو میخونه کامل & ...

گریه نکن. چون مهد و پیش نرفته وقتی اونا رو دیده هنگ کرده بچه. باهاش حرف بزن و بهش اعتماد به نفس بده

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
گریه نکن. چون مهد و پیش نرفته وقتی اونا رو دیده هنگ کرده بچه. باهاش حرف بزن و بهش اعتماد به نفس بده

اصلا خجالتی نیست   اعتماد به نفسشم بالاست    ولی تو کارش اوناا موندم چرا پیش دبستانی واجب نبوده  ولی از بچه پرسیدن

من یه گروه تلگرام عضوم مادرای زیادی هستن این مشکل دارن منم خیلی میترسیدم پسرمو بفرستن مدرسه استثنایی وای داشتم دیوونه میشدم بعضی بچه ها دیر اموزن

تو قسمت جستجوی تلگرام بزن کودک نابغه یه گروه میاره مدیرش کارشناس اختلال یادگیریه

دیگه کم نمیارم 
منم امروز بردم دخترم رو جواب داد و شماره۳۵هم نوشتن تو کاغذ و دیگه چیزی نگفتن

خوشبحالت    چی پرسیدن؟   پیش دبستانی رفته؟