من خودم رد نشدم، یه سوال رو اشتباه جواب دادم چون قبلا چیزی راجع بهش نشنیده بودم اینکه غیر جاندار نمیتونه زاد و ولد کنه، ولی بعدش تیزهوشان قبول شدم دانشگاه روزانه ، خیلی مواقع به هوش ربط نداره، به یاد دادن خانواده ربط داره
چند روز باهاش کار کن نمونه سوالا رو از نت بگیر نشونش بده دفعه بعد که رفت درست جواب میده
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
بعضی ها کلا دوست دارن گیر بدن اخه مگه بدون دلیل میشه بعد تازه بار اول چیزی نمینویسن میگن ببر فردا بیار یا برو بشین یوساعت دیگه بیا شاید بچه ترسیده خجالت کشیده باشه
چند روز باهاش کار کن نمونه سوالا رو از نت بگیر نشونش بده دفعه بعد که رفت درست جواب میده
باورت نمیشه تا ۲۰ بلده هم فارسی هم انگلیسی شماره ها و ساعت رو میخونه کامل اسمش و فامیلیش رو مینویسه جهت ها و اشکال هندسی رو بلده ولی نمیدونم را این کارو کردن از دیروز دارم گریه میکنم
برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.