2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینکه هیچوقت امواج صوتی نمیتونن ژن رو خاموش و روشن کنن اینا همش تبلیغات الکیه👌🏻تنها میتونن روی ن ...

اره شایدمن کسیو ندیدم از نزدیک ولی خب تازگیا که گوش میدم روی خوابم خیلی تاثیر داشته اینشو دوس داشتم😁

آره منم موافقم چیزایی مثل رنگ چشم و پوست و مو ژنتیکه و تغییر نمیکنه بیشتر منظورم برای آرامش و استرس ...

موسیقی چون روی ناخودآگاه تاثیر میذاره و ما نمیدونیم چی میشه 

باید خیلی توی گوش دادن دقت کرد 

من ب این فایلا اعتماد ندارم 

من واسه هوش و یادگیریو اینا بود پولی هم ندادم یکی بهم داد...یاخدا ترسیدم😕میگن حرفاو جملاتیه که مثل ...

اگر از جای معتبر خریدی نگران نباش یکی از کاربرا نمیدونم از کجا ساب خریده بود میگفت شبا کابوس میدیدم یه ادم خمیده که غوز داره و لباس سیاه تنشه دنبالمه میگفت گوش کردن ساب رو قطع کردم کابوسام تموم شد اسم لوسیفر و شیطان میاورد که پیامد اهنگا بودن

البته فکر کنم هر کسی یه ساب مینویسه شاید مال شما اینجور نباشه 

موسیقی چون روی ناخودآگاه تاثیر میذاره و ما نمیدونیم چی میشه  باید خیلی توی گوش دادن دقت کرد&nb ...

منم نگران همینم

چون قدرت تلقین واقعا زیاده

ممکنه جملاتی که تو اینا هست درست نباشه و آسیب بزنه

منم دنبال فایل معتبرم

[QUOTE=146706914]به حق چیزای ندیده و نشنیده😐 واقعن ما داریم به کجا میریم😐[ 😅😅

ب جایی نمیریم 

تو علم پیشرفت می کنیم از نعمت ها و قدرت هایی ک خدا بهمون داده مثل نا خودآگاه استفاده می کنیم برای زندگی بهتر رسیدن ب خواسته هامون

اگر از جای معتبر خریدی نگران نباش یکی از کاربرا نمیدونم از کجا ساب خریده بود میگفت شبا کابوس میدیدم ...

اتفاقا من به اون دوستمونم گفتم خوابم خیلی خوب شده گوش میدم سریع میخوابم ولی خب واقعا ترسیدم الان

یه آهنگ؟🙁🙁🙁🙁🙁🙁بعد چی میشه؟

ببین یه آهنگ بی کلامه که یه زمزمه هایی داره وقتی اونوگوش میدی تومتوجه نمیشی که چی میگه ولی مغزت فرکانس هاوحرفارومتوجه میشه...جدبش میکنه...

مثلابرای جدب پول...افکارمنفی توذهنت خالی میکنه جاش افکارمثبت میاره انقدکه گوش بدی مغزتوذهن تووعوض میشه وقتی افکارتوعوض بشه راه برای رسیدن به خواسته هات سریع ترمیشه....همه کائنات دست به دست میدن توزودتربه هدفت برسی....

درواقع هرچی مافکرکنیم بهش معتقدباشیم همونم به وجودمیاریم....

اینجوری من فهمیدم 

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
نمی دونم این چ حرفی بود شما زدی  ولی اتفاقا از نظر علمی هم ثابت شده  چنل های معتبری هم ه ...

ببینید 

توی جامعه علمی چیزی معتبر ک تحقیقات کلینیکال ترایال روش انجام شده باش و مقالاتی با ایندکس بالا داشته باش 

و من ک ندیدم این موردو و هرچی بوده بازار گرمی بوده 

و اینکه چنین چیزی ک ب این خفنی! قطعا باید بترکونه و تمام جوامع مخصوصا بیولوژیست ها بهش رو بیارن و ی موجی راه بندازه ولی اینطوری نیست و من تو هیچ کدوم از ژورنال های علمی چیزی ندیدم