2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم رنگ چشمام و دوست دارم و اصلا قصدم تغییر ظاهری نیست بیشتر برای تمرکز و موفقیت و این چیزا میخ ...

خیلی کتابها و دوره های معتبر هست برای این چیزا لزومی نداره با شک و شبه جلو برین

انشالله خدا رزق و روزی و برکت بده به زندگیتون❤ میشه بگی از چه سایت یا پیج یا کانالی ساب خریدی؟

فدای توووهمچنین❤😍

من نخریدم راستش گفتم شایدالکی باشه...رفتم یتوب...به زبان انگلیسی جستجوکردم...برام پیچ های خارجی اومدبالا...که خیلی بازدیدلایک وکامنت خورده بود..من ازیک پیچ ژاپنی برداشتم یکی انگلیسی زبان بود...مدتش یک ساعته...ولی من گوش میدم خوابم میبره 😩نمیدونم چرااا

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
خیلی کتابها و دوره های معتبر هست برای این چیزا لزومی نداره با شک و شبه جلو برین

بله میدونم

کتاب ریاد میخونم خودم

ولی خب اینم موسیقیه گفتم اگر واقعا باعث آرامش اعصاب و تمرکز بیشتر میشه شبا گوش بدم

از یوتیوب دانلود بشه معتبره؟

من تویتوب به زبان انگلیسی جستجوکردم...توهم اینکاربکن...فایل های اونابنظرم معتبرترن... مدتشم دقیقا1ساعته.....فارسی میزنی آره همون 10دقیقه ایی میادبالا

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
بله میدونم کتاب ریاد میخونم خودم ولی خب اینم موسیقیه گفتم اگر واقعا باعث آرامش اعصاب و تمرکز بیشتر ...

البته من اطلاعاتی ندارم ولی ب توجه به کامنتها میگم یوگا کار کنید امنتره

ببینید  توی جامعه علمی چیزی معتبر ک تحقیقات کلینیکال ترایال روش انجام شده باش و مقالاتی با این ...

تا چند سال دیگ مطمئن باش همه جا پر میشه

معمولا هم برا همه نتیجه نمیده اکثرا انسداد دارن یا با دو س بار گوش دادن فک می کنن باید معجزه برا همین ولدلیل می کنن میان این حرفا ک بی تاثیر و چرتع هم میزنن ولی خیلیام دیدم نتیجه گرفتن خودم هم دارم نتیجه میگیرم 

درکل چیزی هست ک نمیشه تضمین کرد همه ازش نتیجه میگیرن ولی اره چنین چیزی هست و ممکن هم هست می تونی راجبش بیشتر تحقیق کنی مطمئن تر شی 🌹