2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون تحقیق هر فایلی و هر آهنگی رو به خورد ذهنتون ندید، رو ضمیر ناخوداگاهتون تاثیر غیر قابل جبرانی می‌ذاره. شما که تبلیغاتشو خوندین دو تا مقاله هم درباره مضرات‌ش بخونید دوستان.

إنني لا أخبر أحدًا بك ، لكنكَ تفيض من عينايْ 🪐
میشع بهت درخواست دوستی بدم بعدا نتیجشو بهم بگی؟

باشه عزیزم....حتما.....من برای جذب پول گوش میدم ...یکی اون هفته بودگفت گوش دادم تاثیرشودیدم...منم به حرف اون رفتم یکم تحقیق کردم دیدم انگارواقعاوجودداره...

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
و اینکه هیچوقت امواج صوتی نمیتونن ژن رو خاموش و روشن کنن اینا همش تبلیغات الکیه👌🏻تنها میتونن روی ن ...

آره منم موافقم چیزایی مثل رنگ چشم و پوست و مو ژنتیکه و تغییر نمیکنه

بیشتر منظورم برای آرامش و استرس و اعتماد به نفس و ایناست

من فایل دیدم ۱۰ دقیقه ای بوده یعنی همینو باید ۶ بار گوش داد؟

من فایلاموازفن های خارجی دانلودکردم همشون 1ساعته هستن اونادرستن

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
برای چه مورد استفاده میکنی من شنیدم ریشه اش از پیام های شیطانی نشعت میگیره 

من واسه هوش و یادگیریو اینا بود پولی هم ندادم یکی بهم داد...یاخدا ترسیدم😕میگن حرفاو جملاتیه که مثل قانون جذب کار میکنه

باشه عزیزم....حتما.....من برای جذب پول گوش میدم ...یکی اون هفته بودگفت گوش دادم تاثیرشودیدم...منم به ...

انشالله خدا رزق و روزی و برکت بده به زندگیتون❤

میشه بگی از چه سایت یا پیج یا کانالی ساب خریدی؟

و اینکه هیچوقت امواج صوتی نمیتونن ژن رو خاموش و روشن کنن اینا همش تبلیغات الکیه👌🏻تنها میتونن روی ن ...

نمی دونم این چ حرفی بود شما زدی 

ولی اتفاقا از نظر علمی هم ثابت شده 

چنل های معتبری هم هست که گپ دارن و افراد اونها روز ب روز نتیجه میگیرن از نتیجه هاشون میگن و عکس میزارن