2777
2789
خیلیی فیلم ۱۹۱۷ رو اگه ببینی انگار پشت سر سربازه داری راه میری و فیلمو میبینی اصلا توقف یا آنتراک ند ...

تیکه تیکه دیدم ولی کاملش تو لیستم هست ببینم 🙏🙏🙏🙏🙏

میگم انیمیشن سوسیس پارتیو دیدی ؟ خیلییی جالبه آخرش عالییییه خیلی فلسفی میشه آخرش ❤❤❤ 

یه سوال دیگه هم دارم ببخشید یه فیلمی دیدم اسمشو میخوام یه گروه  تو آزمایشگاه یه موجودی درست کردن خیلی عجیب بود وقتی رشد کرد شد شبیه زنی که پاهاش یه حالت کج بود و یه قیافه ترسناکی داشت اگه دیدی ممنون میشم اسمشو بگی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیکه تیکه دیدم ولی کاملش تو لیستم هست ببینم 🙏🙏🙏🙏🙏 میگم انیمیشن سوسیس پارنیو دیدی ؟ خیلییی جالب ...

حتماا میبینم ممنون از معرفی 

فک کنم فیلم splice رو میگی ندیدم ولی سرچ کردم پیدا شد😁

اگه این نیست بگو تا بازم بگردم

If i was a writer I'd had a better bio     
ویلابی رو دیدم عاشقش شدم  تور جهانی ترول ها  نفرت انگیز نمیدونم انیمیشن مری و مکس رو دی ...

خب ببین من کلی بت اینارو میگم ک خودم واقعا عاشقشونم و شاید با شوهرم ۱۰۰۰ بار دیدیمشون(به ترتیب هتل ترانسیلوانیا ۱و۲و۳ ک ۱ و ۲ عالیهههه.زندگی مخفی حیوانات ۱ و ۲.داستان اسباب بازیا ۱ و ۲ و ۳ و ۴.دانشکده هیولاها. کارخونه هیولاها ک اینا شخصیاتاش یکین ولی عالی.ماداگاسکار ۱و۲و۳.باز پنگوئن های ماداگاسکار.عصریخبندان ۱ تا۵ داره ک کارتون مورد علاقه شوهرمو برادرشوهرمه😁.کوکو (ک کلی جایزه گرفته کارتونش.)موانا ک شخصیتش میگن شبیه منه😁.پرندگان خشمگین ۱ و ۲ عااالیه. شجاع. مولان۱و۲و۳.ک فیلمشم ۲۰۲۰ قرار بده اکران شه و کلی جایزه گرفته.مینیون ها ک حتمااا دیدی و جدیدش ۲۰۲۰ گفتن اکرانشه و پرطرفدار.من نفرت انگیز ۱و۲و۳ عالیه.و در اخر اگه کارتون بی ادبی میخای سوسیی پارتی ک خیییلی صحنه داره و مناسب نیس به نظرم و جدیده کارتونش

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
خب ببین من کلی بت اینارو میگم ک خودم واقعا عاشقشونم و شاید با شوهرم ۱۰۰۰ بار دیدیمشون(به ترتیب هتل ت ...

خیلی ممنون از وقتی ک گذاشتیو اینارو نوشتی مری و مکس هم بزرگونس عملا بدای بچه ها ساخته نشده ولی قشنگه 

بیشترشونو دیدم جز مولان فک کنم

خیلی ممنون از وقتی ک گذاشتیو اینارو نوشتی مری و مکس هم بزرگونس عملا بدای بچه ها ساخته نشده ولی قشنگه ...

راستی بچه رئیس و لک لک هام ک حتما دیدی من عاشقشونم😍قربونت عزیزم.اره میدونستم دیدی گفتم کامل بنویسم به ترتیب ک خودم خیلی دوس دارم‌.ویلوبی هام اولشو دیدم جذب نشدم همون خونوادهه ک مامان باباشون بدجنسن اره؟ارزش دیدن داره پس

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏

فیلم ترسناکم خیییلی دوس دارم اما چون از بچگی میبینم دیگه با هیچ فیلم ترسناکی نمیترسم جز کانجورینگ و توطئه آمیز ۱ و ۲.همینا

راستی بچه رئیس و لک لک هام ک حتما دیدی من عاشقشونم😍قربونت عزیزم.اره میدونستم دیدی گفتم کامل بنویسم ...

اره ارزش دیدن داره نمیدونم انگلیسی بلدی یا نه ولی اگه زبان اصلی ببینی جذاب تره 

من به دختر خالمم نشون دادم او کلاس ۴ مه دوست داشت یعنی عاشقش شد 

ممنون بازم😘🙃

اره ارزش دیدن داره نمیدونم انگلیسی بلدی یا نه ولی اگه زبان اصلی ببینی جذاب تره  من به دختر خال ...

دارم تو لپ تاپ برم ببینم پس.مرسی از تو😘😘

فیلم ترسناکم خیییلی دوس دارم اما چون از بچگی میبینم دیگه با هیچ فیلم ترسناکی نمیترسم جز کانجورینگ و ...

من هیچی از فیلم ترسناک نمیدونم 

تریلر یکیشو دیدم تا یه هفته خوابم نبرد میخوای سرچ کنم برات؟